Τις τιμές του ανανεωμένου Mazda2 για την αγορά της Ελλάδας ανακοίνωσε επίσημα ο επίσημος εισαγωγέας.

Οι τιμές του ανανεωμένου Mazda2 στην Ελλάδα

14.051 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2020)

Τις τιμές του ανανεωμένου Mazda2 για την αγορά της Ελλάδας ανακοίνωσε επίσημα ο επίσημος εισαγωγέας. Δείτε τις.


Η Mazda προσφέρει το ανανεωμένο της μικρό σε τρεις διαφορετικές εξοπλιστικές εκδόσεις, όλες με τον 1,5 λίτρων Skyactiv-G κίνητρα συνδυασμένο με ήπια υβριδικό σύστημα 48 βολτ. Το μοτέρ συνδυάζεται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, προσφέροντας 90 ίππους και 148 Nm ροπής.
 
Περνώντας στις τιμές, στη βάση της γκάμας βρίσκεται η έκδοση Challenge, το κόστος της οποίας ξεκινά από τις 14.509 ευρώ, αμέσως μετά ακολουθεί η έκδοση Takumi με κόστος από 16.235 ευρώ, ενώ η τρίτη και κορυφαία έκδοση Takumi Plus αρχίζει τις πωλήσεις της στην ελληνική αγορά από τις 16.997 ευρώ.  
 
Να θυμίσουμε πως το ανανεωμένο Mazda2 διαθέτει ένα ριζικά ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα πάνω στον οποίο ενσωματώνονται πλέον δύο λεπτά φώτα LED σε οριζόντια διάταξη. Σύμφωνα με τη μάρκα κατά την ανανέωσή του έχει υποστεί βελτιώσεις στο σύστημα διεύθυνσης, ενώ η εταιρεία κάνει επιπλέον λόγο πως έχουν μειωθεί σε ένταση οι ήχοι που ακούγονται μέσα στην καμπίνα, που με τη σειρά της εξοπλίζεται με νέο φινίρισμα στην κονσόλα, καινούρια καθίσματα κ.α.   

Toyota
moto