Οι τιμές του ανανεωμένου Subaru Forester στην Ελλάδα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τιμές του ανανεωμένου Subaru Forester στην Ελλάδα

2.432 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2022)

Η Subaru γιορτάζει τα 25 χρόνια ύπαρξης του Forester στην γκάμα της και ανακοινώσε 4 εκδόσεις του μεγάλων διαστάσεων SUV, του οποίου η τιμή στην Ελλάδα θα ξεκινά από τα 39.990 ευρώ.

Σε 4 εκδόσεις για όλα τα γούστα

Η Ιαπωνική εταιρεία αναβάθμισε το Forester και είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε 4 εκδόσεις:  τη βασική Free,τη Style, την Adventure και την Premium.  Όλες οι εκδόσεις πάντως χαρακτηρίζονται από μια συνολική και ποιοτική αναβάθμιση του μοντέλου με ουσιώδεις τεχνολογικές προσθήκες σημαντικών συστημάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Υβριδικός κινητήρας E-boxer

Το νέο, αναβαθμισμένο Forester που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα θα είναι εξοπλισμένο με τον κινητήρα E-Boxer. Ο υβριδικός κινητήρας της Subaru συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων (με 150 ίππους) με ένα ηλεκτρικό μοτέρ (με 17 ίππους) και μπαταρία 13,5 kW (συνδυασμένη ισχύ 154 ίππους και 194 Nm ροπή). Το CVT κιβώτιο ταχυτήτων Lineartronic  του Subaru θα είναι επταθέσιο χειροκίνητο και θα συνεργάζεται με τον κινητήρα που έχει τη δυνατότητα να  προσαρμόζει την αναλογία κατανομής ισχύος μεταξύ βενζινοκινητήρα και ηλεκτρικού μοτέρ εναλλάσσοντας μεταξύ 3 λειτουργιών οδήγησης: λειτουργία κινητήρα, λειτουργία  ηλεκτροκινητήρα (EV) και λειτουργία Motor Assist.  Μάλιστα, το αναβαθμισμένο Forester μπορεί να κινηθεί για 1,6 χιλιόμετρα και με ταχύτητες ως 40 xλμ/ώρα αμιγώς ηλεκτρικά.

Το Eyesight Driver Assist 4ης γενιάς σε όλες τις εκδόσεις

Από τη βασική μέχρι την Premium έκδοση, το Forester θα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα 4ης γενιάς Eyesight Driver Assist. Η σουίτα ασφάλειας της ιαπωνικής μάρκας, διαθέτει 11 λειτουργείς ασφαλείας, τρεις εκ των οποίων έρχονται με την είσοδο στη 4η γενιά .Συγκεκριμένα,  η ασφάλεια κατά την οδήγηση ενισχύεται με το  αυτόματο σύστημα διεύθυνσης έκτακτης ανάγκης (Automatic Emergency Steering) ενώ οι τεχνολογίες του εξελιγμένου Forester φροντίζουν μέσω του προσαρμοσμένου Cruise Control με lane centering να διατηρούν το όχημα κεντραρισμένο στη λωρίδα.  Η τρίτη νέα λειτούργει του Eyesight Driver Assist ονομάζεται Lane Departure Prevention και αναγνωρίζει τις άκρες του δρόμου και της λωρίδας στην οποία κινάτε το όχημα και συνεργάζεται με το προσαρμοσμένο Cruise Control για τη μεγίστη δυνατή ασφάλεια. Σε αυτό συνεισφέρει και το Pre-Collision Braking που προσφέρει υποστήριξη για την αποφυγή σύγκρουσης σε διασταυρώσεις. Όλα τα συστήματα ασφάλειας του Forrester είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.
Διαβάστε περισσότερα για το SUBARU FORESTER