Οι τιμές του νέου Lexus RX στην Ελλάδα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τιμές του νέου Lexus RX στην Ελλάδα

7.085 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2022)

Τις τιμές του νέου Lexus RX ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία με το πολυτελές SUV να προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις και κόστος από 83.900 ευρώ.

Lexus RX με τιμή από 83.900 ευρώ

Στις αρχές του καλοκαιριού η Lexus παρουσίασε τη νέα γενιά του RX, του μεγάλου της SUV που ήταν ουσιαστικά το πρώτο πολυτελές μοντέλο σε αυτή την κλάση, διαθέτοντας ευχάριστη εμφάνιση, προηγμένη τεχνολογία και για πρώτη φορά plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης σε μοντέλο της ιαπωνικής premium εταιρείας. Ο καιρός πέρασε και η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τις τιμές για το νέο πολυτελές μοντέλο, σηματοδοτώντας παράλληλα την έναρξη των παραγγελιών για την εγχώρια αγορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στη βάση το υβριδικό RX 350h

Στην έκδοση RX 350h, η πέμπτη γενιά του premium μεγάλου SUV (δες πατώντας εδώ τα «μυστικά» της νέας Lexus RX) προσφέρεται σε τρία εξοπλιστικά επίπεδα (Dynamic, Luxury και Rapture) και η τιμή του ξεκινά από τις 83.900 ευρώ. Το εν λόγω μοντέλο εξοπλίζεται με τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων που συνδυάζεται με ένα υβριδικό σύστημα τέταρτης γενιάς και ένα τυπικό σύστημα τετρακίνησης. Η ισχύς ανέρχεται στα 250 άλογα και τα 316 Nm ροπής με το 0-100 χλμ./ώρα να χρειάζεται 7,9 δευτερόλεπτα.

RX 450h+: Το πρώτο PHEV RX

Το plug-in υβριδικό RX 450h+ προσφέρεται σε τέσσερα εξοπλιστικά επίπεδα (Dynamic, Luxury, Luxury Plus και Rapture), με το κόστος του να αρχίζει από τις 92.400 ευρώ. Το ολοκαίνουργιο RX 450h+, το πρώτο plug-in hybrid, RX, διαθέτει τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων, τρεις ηλεκτροκινητήρες και μπαταρία ιόντων λιθίου 18,1 kWh. Αυτή η ρύθμιση προσφέρει συνδυαστικά 309 ίππους και αυτονομία 60 χλμ. μόνο με ηλεκτρική ενέργεια.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center