Αισθητικές και εξοπλιστικές αλλαγές έχει να παρουσιάσει το ανανεωμένο VW up!

Αισθητικές και εξοπλιστικές αλλαγές έχει να παρουσιάσει το ανανεωμένο VW up!

Οι τιμές του νέου VW up!

33.230 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2016)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της VW στη χώρα μας, ανακοίνωσε τη διάθεση και τις τιμές του ανανεωμένου VW up! Δείτε τις αναλυτικά.

Το ανανεωμένο VW up! (δείτε εδώ τις πρώτες μας εντυπώσεις από αυτό) είναι πλέον γεγονός και στη χώρα μας. 
Διαθέτει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας, μεγαλύτερους καθρέφτες με ενσωματωμένα τα φλας, ενώ πίσω ξεχωρίζουν ο διαχύτης και τα νέα φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, η παλέτα των χρωμάτων του εμπλουτίζεται και αποτελείται από 13 αποχρώσεις αμαξώματος και 4 για την οροφή.
Στο εσωτερικό, υπάρχουν 10 σχέδια για την κεντρική κονσόλα, ενώ νέο είναι το ηχοσύστημα της BeatsAudio των 300W. Καινούργιο είναι και σύστημα κλιματισμού Climatronic, που διαθέτει τεχνολογία Pure Air. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι και ο κρυφός φωτισμός των ακριβών εκδόσεων, σε άσπρο για το high up!, πορτοκαλί για το cross up! και μπλε για το e-up!.
Η μεγαλύτερη αλλαγή, όμως, υπάρχει κάτω από το καπό του ανανεωμένου up!, καθώς εκεί τοποθετείται για πρώτη φορά το τρικύλινδρο 1.0 TSI σύνολο των 90 ίππων, το οποίο προσφέρει ροπή 160 Nm, διαθέσιμη από τις 1.500 σ.α.λ. Πρόκειται για μια χαμηλότερη εκδοχή του συνόλου των 115 αλόγων που φορά το Golf BlueMotion TSI.
Το νέο up! TSI κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 10,0 δλ., με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 185 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση που δίνει ο κατασκευαστής είναι 4,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 102 γρ./χλμ. Κατά τα γνωστά, συνεχίζουν και τα δύο MPI των 60 και 75 ίππων.
Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τις τιμές του VW up!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto