Από 23.990 ευρώ ξεκινούν οι τιμές του υβριδικού Hyundai Kona στην Ελλάδα.

Οι τιμές του υβριδικού Hyundai Kona στην Ελλάδα

71.708 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2020)

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι πλέον και το υβριδικό Hyundai Kona, με τις τιμές του κορεατικού SUV να γίνονται γνωστές!

Η Hyundai μέσω του Kona Hybrid ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ευρωπαίων για πιο πολλά SUV με φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά. Το μοντέλο κάνει την εμφάνισή του και στην ελληνική αγορά, στην οποία θα προσφερθεί σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις. Στη βάση αυτών θα βρίσκεται η Premium, με το κόστος του μοντέλου να ξεκινά από τις 23.990 ευρώ. Αμέσως μετά στην ιεραρχία βρίσκουμε την Premium Plus η οποία ξεκινά από 25.090 ευρώ, ενώ τέλος η κορυφαία σε εξοπλισμό έκδοση είναι η Distinctive με κόστος απόκτησης από 27.090 ευρώ.
 
Αναφορικά με τον εξοπλισμό, να σημειώσουμε πως οι δύο πρώτες (Premium και Premium Plus) δε διαθέτουν το πακέτο τεχνολογιών ημιαυτόνομης οδήγησης (Smart Pack). Όποιοι επιθυμούν να το αποκτήσουν θα πρέπει να καταβάλουν επιπλέον 600 ευρώ ή να επιλέξουν την πληρέστερη έκδοση Distinctive στην οποία συμπεριλαμβάνεται ως στάνταρ. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να αναφερθεί πως, η εισαγωγική έκδοση χαρακτηρίζεται από τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας έχοντας μεταξύ άλλων στη φαρέτρα της τη σουίτα SmartSense της Hyundai με περισσότερα από 10 συστήματα ADAS, καθώς επίσης και: αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, cruise control, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, διχρωμία στο ταμπλό, αυτόματα φώτα LED, κάμερα οπισθοπορείας, infotainment με όλες τις δυνατότητες διασυνδεσιμότητας και οθόνη αφής 7 ιντσών στην οποία υπάρχει και προβολή Hybrid λειτουργίας κ.ά..
 
Τέλος να θυμίσουμε πως το ολοκαίνουργιο Kona Hybrid κινείται από τον 1.6 GDI της γενιάς Kappa, έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με άμεσο ψεκασμό και μέγιστη απόδοση 105 ίππων και 147 Nm ροπής. Ο ηλεκτροκινητήρας μόνιμου μαγνήτη αποδίδει 43,5 ίππους και μέγιστη ροπή 170 Nm, συνοδευόμενος από μπαταρία ιόντων λιθίου 1,56 kWh και εξάρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη. Ο παραπάνω συνδυασμός προσφέρει συνδυαστική ισχύ 141 αλόγων και έως και 265 Nm ροπής.
 
Εκδόσεις  Τιμή σε ευρώ
Kona Hybrid 141ps 6-DCT Premium 23.990
Kona Hybrid 141ps 6-DCT Premium Plus 25.090
Kona Hybrid 141ps 6-DCT Distinctive 27.090

Mercedes
test center