3 φωτογραφίες »

Οι υποψήφιοι για το Women`s World Car Of The Year

1.851 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2021)

Aυτά είναι τα 9 μοντέλα που αναδείχθηκαν νικητές στην κατηγορία τους και πλέον θα διεκδικήσουν τον τίτλο του «Women`s World Car Of The Year».


Η κριτική επιτροπή του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς για τις Γυναίκες ανακοίνωσε τους νικητές σε κάθε μία από τις εννέα κατηγορίες του θεσμού. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 50 γυναίκες δημοσιογράφους από 38 χώρες.

Η νέα μεθοδολογία ψηφοφορίας της φετινής χρονιάς ξεκίνησε με την επιλογή των τριών καλύτερων μοντέλων σε κάθε κατηγορία προτού αναδειχθούν οι τελικοί νικητές. Τα αυτοκίνητα που ήταν υποψήφια έπρεπε να έχουν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.

Πλέον, απομένει ένας ακόμη γύρος ψηφοφορίας κατά τον οποίο θα επιλεγεί ο τελικός νικητής μεταξύ των εννέα αυτοκινήτων που αναδείχθηκαν πρώτα στις κατηγορίες τους. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 8 Μαρτίου, στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Πάμε να δούμε ποια αυτοκίνητα είναι υποψήφια και σε ποια επί μέρους κατηγορία πρώτευσαν:

Καλύτερο αυτοκίνητο για την πόλη: Peugeot 208
Kαλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο: Skoda Octavia
Καλύτερο πολυτελές αυτοκίνητο: Lexus LC500 Cabrio
Kαλύτερο αυτοκίνητο επιδόσεων: Ferrari F8 Spider
Καλύτερο SUV για την πόλη: Peugeot 2008          
Kαλύτερο μεσαίο SUV: Land Rover Defender
Kαλύτερο μεγαλο SUV: Kia Sorento
Καλύτερο 4x4 και Pick-Up: Ford F-150
Kαλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο: Ηοnda e
 
Την προηγούμενη χρονιά, το αυτοκίνητο που πήρε το βραβείο ήταν το Mazda 3, ενώ πριν από αυτό είχαν επίσης λάβει τον τίτλο τα Volvo XC40, Hyundai Ioniq και Jaguar F-Pace.
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL