Το Ford S-Max είναι το οικογενειακό που χαίρονται να οδηγούν οι σπορτίφ οικογενειάρχες. Το τιμόνι προσφέρει πλούσια πληροφόρηση, η ανάρτηση είναι σφιχτή όσο πρέπει. Η τιμή του ξεκινάει από τα 33.580 ε
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ford S-Max είναι το οικογενειακό που χαίρονται να οδηγούν οι σπορτίφ οικογενειάρχες. Το τιμόνι προσφέρει πλούσια πληροφόρηση, η ανάρτηση είναι σφιχτή όσο πρέπει. Η τιμή του ξεκινάει από τα 33.580 ευρώ.

3. Ford S-Max: Το σπορτίφ οικογενειακό

58.650 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ότι ένα αυτοκίνητο χωράει με άνεση 5 ή 7 επιβάτες, έχει μεγάλο πορτ-μπαγκάζ, είναι εργονομικό και πρακτικό στο εσωτερικό και απευθύνεται αμιγώς σε οικογενειάρχες δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι ευχάριστο στο δρόμο. Το S-Max αποτελεί άλλη μια λαμπρή απόδειξη ότι η Ford ξέρει να κατασκευάζει αυτοκίνητα που είναι απολαυστικά στο δρόμο και χαίρεσαι να βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι τους. Αρχικά το τιμόνι παρέχει πλούσια πληροφόρηση, έπειτα η ανάρτηση περιορίζει τις πλευρικές κλίσεις και μπορείς να κινηθείς σβέλτα χωρίς να ζαλίζονται οι πίσω, ενώ τέλος στην εθνική οδό, πέρα από το χαμηλό θόρυβο το αμάξωμα πατάει γερά και κινείσαι με ασφάλεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN