3 φωτογραφίες »

Το Kia Picanto στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

3.110 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2020)

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και το καυτό μίνι πόλης, Kia Picanto.

Το Kia Picanto καταφέρνει να κινείται με μεγάλη άνεση στην  πόλη τραβώντας τα βλέμματα, ενώ ταυτόχρονα εκπλήσσει ευχάριστα με το τεχνολογικό του προφίλ και τις πολλές διαφορετικές εκδόσεις για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει. Ένα μοντέλο ιδανικό για να κατακτήσεις την πόλη, ενώ πίσω από το τιμόνι του δίνει εντύπωση αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας. Με «ερωτεύσιμη» εμφάνιση και στιλάτες καμπύλες, η δυναμική μάσκα με την κομψή γρίλια και τον μεγάλο αεραγωγό, αλλά και τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα συνθέτουν ένα νεανικό και μοντέρνο σύνολο που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Οι compact εξωτερικές διαστάσεις του Picanto, δεν φαίνονται και στο εσωτερικό του, που είναι  από τα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 5 επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι στα 255 λίτρα, νούμερο που μπορεί επίσης να συγκριθεί με μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας. Επίσης, η σύγχρονη και ποιοτική καμπίνα του Picanto, έχει ως highlight την οθόνη αφής των 7 ιντσών με κάμερα οπισθοπορείας, δυνατότητα σύνδεσης smartphone μέσω Android Auto και Apple CarPlay™, αλλά και ασύρματη φόρτιση. Το τεχνολογικό υπόβαθρο του Kia Picanto ολοκληρώνει το DRIVE WiSE, ένα πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλεια με λειτουργία Αυτόνομης Πέδησης Ανάγκης.

Το Kia Picanto ξεχωρίζει και για τις πολλές, διαφορετικές του εκδόσεις που διευρύνουν τη γκάμα των επιλογών. Από την περιπετειώδη X-Line, με στοιχεία από τα SUV της φίρμας, έως την έκδοση GT-Line με το σπορτίφ φινίρισμα και στοιχεία, όπως η διπλή εξάτμιση και το flat-bottom τιμόνι. Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από 3 διαφορετικά μοτέρ βενζίνης. Τον ατμοσφαιρικό 1,0 MPI με κατανάλωση 4,4 λτ/100 χλμ., τον ισορροπημένο 1,2 MPI των 84 ίππων και στην κορυφή θα βρούμε τον τούρμπο 1,0 T-GDI με 100 ίππους, που συνδυάζεται αποκλειστικά με τις X-Line και GT-Line εκδόσεις.

Στην Ελλάδα, τα μοντέλα της Kia διατίθενται από τον επίσημο εισαγωγέα και έμπορο  Kia Hellas, μέλος της Kia Motors Europe, θυγατρική εταιρεία της νοτιοκορεατικής Kia Motors Company με αρμοδιότητες σε θέματα πωλήσεων, marketing και υποστήριξης για όλη την Ευρώπη.
 
Η Kia συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2020 με 6 μοντέλα, από τα μικρότερα Picanto & Rio, τα crossover-SUV Stonic, XCeed και Sportage, αλλά και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό e-Niro.
Save the date: 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και best seller μοντέλα της Kia και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!

Διαβάστε περισσότερα για το Kia Picanto

Τι πρέπει να ξέρετε για την Έκθεση Αυτοκινήτου 2020
Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», που είχε πάνω από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα της, σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».
Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
 
Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Τις AFTER SALES υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από TOP Βrands σε ειδικό ΤΟΜΕΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti!
  • Και σε ειδικό ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες B2B
 Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΧΡΟΝΙΑΣ «Best Car 2021»!
 

NEO TRAFIC
moto