Σήμερα ανοίγουν οι πύλες της 67ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης για τον Τύπο και από την Πέμπτη για το κοινό.

Σήμερα ανοίγουν οι πύλες της 67ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης για τον Τύπο και από την Πέμπτη για το κοινό.

Όλα τα νέα μοντέλα της Φρανκφούρτης

47.628 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2017)

Η Έκθεση της Φρανκφούρτης αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τον χώρο του αυτοκινήτου και όχι άδικα καθώς εκεί βρίσκονται περισσότεροι από 600 εκθέτες, οι οποίοι παρουσιάζουν δεκάδες νέες, παγκόσμιες πρεμιέρες.

Κάθε δύο χρόνια πραγματοποιείται η Διεθνής Έκθεση της Φρανκφούρτης για τα επιβατικά μοντέλα, όντας η πιο δημοφιλής και μεγάλη σε έκταση έκθεση του κόσμου, καθώς μόνο την τελευταία φορά, το 2015, προσέλκυσε περίπου 932.000 επισκέπτες. Η ιστορία της είναι μακρά και χάνεται πίσω στον χρόνο, με το ντεμπούτο της να γίνεται το 1897 στο ξενοδοχείο Bristol του Βερολίνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σήμερα, 120 χρόνια μετά, η 67η Διεθνής Έκθεση της Φρανκφούρτης 2017 ανοίγει τις πύλες της για τους δημοσιογράφους, ενώ από την Πέμπτη 14 έως και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα είναι προσβάσιμη για το ευρύ κοινό. 

Σημειώνουμε πως φέτος βρίσκονται στην Έκθεση σχεδόν 680 εκθέτες, οι οποίοι παρουσιάζουν πολλές παγκόσμιες πρεμιέρες. Από όλους τους πρωταγωνιστές της φετινής έκθεσης λοιπόν, συλλέξαμε αυτούς που θεωρούμε πως θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα φλας. Ανάμεσά τους θα δείτε τα best sellers του αύριο, εκθαμβωτικά supercars, μοναδικές λιμουζίνες, αλλά και πρωτότυπα οχήματα που θα καθορίσουν τις μελλοντικές τάσεις της αυτοκίνησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto