Η νέα BMW X3 μεγάλωσε και εκσυγχρονίστηκε, με στοιχεία από τα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα BMW X3 μεγάλωσε και εκσυγχρονίστηκε, με στοιχεία από τα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρείας.

BMW X3

47.638 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2017)

Την τρίτη γενιά της Χ3 θα έχει σε περίοπτη θέση η BMW στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης. Πρόκειται για ένα μοντέλο που αναμένεται να συνεχίσει να αποτελεί το δυνατό χαρτί της εταιρείας στα «Χ» crossover μοντέλα της. Αν και νέα, η Χ3 αποτελεί περισσότερο μια βελτιωμένη έκδοση της υπάρχουσας γενιάς μιας και ήδη το επίπεδό της ήταν υψηλό.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Εμφανισιακά λοιπόν, η νέα X3 «πατάει» πάνω στη γνωστή μας 2ης γενιάς, διαθέτει ωστόσο πιο στρογγυλεμένες άκρες, πιο όμορφους σχεδιαστικά προβολείς, αλλά και μεγαλύτερη μάσκα εμπρός, στοιχεία που την εκσυγχρονίζουν, διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτη την ταυτότητά της. Στο εσωτερικό της, ενσωματώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά του styling και της τεχνολογίας που παρουσιάζονται στη νέα Σειρά 5, με high-tech διάκοσμο και κορυφαία ποιότητα.

Βασιζόμενη πάνω σε μια αναθεωρημένη έκδοση της πλατφόρμας χάλυβα υψηλής αντοχής (CLAR) της BMW, αναμένεται να συνεχίσει να διατηρεί τον οδηγοκεντρικό της χαρακτήρα,  ενώ σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη εκείνα θα ξεκινούν από τα 2 λίτρα, με τον diesel να αποδίδει 190 ίππους και 184 ο βενζινοκινητήρας, ενώ ο 3λιτρος diesel θα αποδίδει 365 ίππους και ο αντίστοιχος βενζίνης 360 ίππους. Τη γκάμα θα συμπληρώσουν τόσο η Μ έκδοση με πάνω από 400 ίππους καθώς και μια υβριδική plug-in έκδοση, ενώ όλοι θα συνδυάζονται με την τετρακίνηση xDrive και τα αυτόματα κιβώτια 8 σχέσεων της ZF.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw