Με δύο μοτέρ, 1,6 και 2,0 λτ. θα διατίθεται το Subaru Impreza στις αγορές τις Ευρώπης.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με δύο μοτέρ, 1,6 και 2,0 λτ. θα διατίθεται το Subaru Impreza στις αγορές τις Ευρώπης.

Subaru Impreza

47.631 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2017)

Σήμερα ήρθε η ώρα για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του νέου Subaru Impreza, το οποίο έχει παρουσιαστεί πριν από έναν και πλέον χρόνο και να κάνει ήδη «καριέρα» στις Η.Π.Α. Για τη νέα γενιά του Subaru Impreza σας έχουμε μιλήσει στο παρελθόν αναλυτικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Υπενθυμίζουμε πως πατάει στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα Subaru Global Platform, η οποία είναι πιο άκαμπτη κατά 70%, ενώ απορροφά 40% καλύτερα την ενέργεια που παράγεται σε μία σύγκρουση. Η Subaru ξαναδούλεψε την ανάρτηση και κατέβασε περαιτέρω το κέντρο βάρους του Impreza.
 
Το «παρών» στο νέο Subaru Impreza δίνει η δέσμη συστημάτων ασφάλειας EyeSight, που περιλαμβάνει τις τεχνολογίες Adaptive Cruise Control, Automatic Pre-Collision Braking, Lane Departure, Sway Warning και Lane Keep Assist.
 
Σημεία αναφοράς παραμένουν το σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive και οι boxer κινητήρες, η γκάμα των οποίων δεν είναι ακόμα γνωστό το πώς θα εμπλουτιστεί στην ευρωπαϊκή εκδοχή του οχήματος. Το Impreza, εξοπλίζεται με το άμεσου ψεκασμού 2λιτρο σύνολο βενζίνης των 156 ίππων, ενώ υπάρχει η επιλογή και για τον ανανεωμένο 1.600άρη boxer με 114 άλογα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto