4 φωτογραφίες »

Ολοκαίνουργια Toyota Land Cruiser βγήκαν ολική

6.045 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2021)

«`Ακλαυτα» πήγαν τα πρώτα ολοκαίνουργια Toyota Land Cruiser νέας γενιάς, τα οποία καταστράφηκαν μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους!

Το Land Cruiser είναι ένα μοντέλο που πουλά παγκοσμίως η Toyota και έχει δημιουργήσει το δικό του «θρύλο» όλα αυτά τα χρόνια στην κατηγορία των SUV. Ωστόσο κάποια μοντέλα της νέας γενιάς δεν ήταν τυχερά, αφού λίγες ώρες μετά την κατασκευή τους καταστράφηκαν σε ένα ατύχημα που συνέβη στη διάρκεια τη μεταφορά τους.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Η είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου έρχεται από την πόλη Σαλάλα, την πρωτεύουσα της επαρχίας Ντοφάρ στο νότιο Ομάν. Τα Land Cruiser λοιπόν πήραν το δρόμο προς τις αντιπροσωπείες, καθώς το μοντέλο έχει ήδη ξεκινήσει να πωλείται σε ορισμένες αγορές της Αραβικής Χερσονήσου, όμως δεν έφτασαν ποτέ.
 
Όπως φαίνεται από τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο οδηγός του φορτηγού που τα μετέφερε έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να υπάρξει ανατροπή και να αυτοκίνητα να πέσουν στο δρόμο. Όπως φαίνεται οι ζημιές που υπέστησαν είναι πολύ μεγάλες, φτάνοντας στο σημείο να μιλάμε για ολική καταστροφή πριν καλά-καλά προλάβουν να γράψουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα.
 
Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην έχουν υπάρξει τραυματισμοί για τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο.
 
Δείτε το σχετικό βίντεο
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto