Ο Irma έγινε ο δεύτερος τυφώνας που χτύπησε τις ΗΠΑ μετά τον Harvey.

Πολλές περιοχές της Πολιτείας υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Ολόκληρη λεωφόρος έγινε παραλία!

3.337 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2017)

Δείγμα της καταστροφής που άφησε πίσω του ο τυφώνας Irma, κεντρική λεωφόρος της Florida μετατράπηκε σε παραλία. Δείτε το πριν και το μετά!

Ο τυφώνας Ιrma ήταν η αιτία για ζημιές εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην νοτιοδυτική Φλόριντα. Πολλές περιοχές της Πολιτείας υπέστησαν σοβαρές ζημιές ενώ περίπου 4 εκατ. άνθρωποι έμειναν χωρίς ρεύμα.

Το πιο παράξενο περιστατικό και δείγμα της καταστροφής είναι ο  κεντρικός δρόμος με την ονομασία Α1Α κοντά στο οχυρό Lauderdale καλύφθηκε από άκρη σε άκρη από άμμο. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων CBS, 30 εκατοστά άμμου κάλυψαν την λεωφόρο όταν ο τυφώνας σήκωσε ανέμους ταχύτητας 160 χλμ./ώρα!
 
Οι κάτοικοι έσπευσαν με τις σκούπες και τα φτυάρια τους να απομακρύνουν την άμμο ενώ η πόλη κάλεσε μπουλντόζες για να βοηθήσουν στο εγχείρημα. Η Αστυνομία από την πλευρά της δήλωσε: « Oι υπηρεσίες της πόλης δουλεύουν όλο το 24ωρο για να επιστρέψουν τα πράγματα όπως πρέπει. Μέχρι τότε, έχουμε φροντίσει να περιορίσουμε την πρόσβαση στο σημείο».

Ο Irma έγινε ο δεύτερος τυφώνας που χτύπησε τις ΗΠΑ μετά τον Harvey που άφησε τεράστιες καταστροφές στην Πολιτεία του Texas.
 

Toyota
test center