O εξαιρετικός κινητήρας και η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων απογειώνουν την οδηγική εμπειρία με το Αudi A3 Sportback.

O εξαιρετικός κινητήρας και η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων απογειώνουν την οδηγική εμπειρία με το Αudi A3 Sportback.

Στο δρόμο

44.504 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2013)

Συνδυάζοντας τον δυναμικό κινητήρα με πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, το Α3 Sportback της δοκιμής σε εμπνέει να οδηγήσεις γρήγορα και με ασφάλεια. Κρατάει δυναμικά στις στροφές και εμφανίζει θεαματική σταθερότητα του πίσω μέρους. Η σφιχτή ανάρτηση της έκδοση S-Line και τα χαμηλοπρόφιλα ελαστικά έχουν στερήσει πόντους από την άνεση, αλλά και πάλι οι επιβάτες σε καλό οδόστρωμα απολαμβάνουν κορυφαία ποιότητα κύλισης. Η συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο όριο, με full φορτίο, είναι προοδευτική και δεν τρομάζει τον οδηγό, καθώς ο κινητήρας βγάζει εξίσου προοδευτικά τη δύναμη του στο δρόμο. Το τιμόνι στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων, ενώ το μοντέλο που δοκιμάσαμε διέθετε και δυνατότητα επιλογής οδηγικού προφίλ για τιμόνι και κινητήρα (στην sport επιλογή δεν υπάρχει δυνατότητα για λειτουργία με 2 κυλίνδρους), ενώ υπάρχει και λειτουργία Eco για περιφερειακά όπως ο κλιματισμός. Παράλληλα, το ESP (που δεν απενεργοποιείται) με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού μπλοκέ «μαζεύουν» εύκολα το εμπρός μέρος όποτε πάει να φύγει μέσα στη στροφή. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto