Όμορφη σχεδίαση και καλή ποιότητα κατασκευής για το εσωτερικό του Opel Astra. Η υπηρεσία On Star, επίσης, είναι κάτι που δεν συναντάς στην κατηγορία.

Μόνο το λογότυπο BITURBO στο πίσω μέρος φανερώνει τα 160 άλογα της έκδοσης.

Εσωτερικό: Πάντα ποιοτικό και μοντέρνο

97.044 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/3/2017

Φυσικά, στην καμπίνα του Opel Astra των 160 ίππων δεν υπάρχει κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τα όσα γνωρίζουμε από τις υπόλοιπες, «μικρότερες» εκδόσεις. Μάλιστα, επειδή το μοντέλο διατίθεται μόνο στην εξοπλιστική έκδοση Innovation, έχει και κάνα δύο λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά (π.χ. ταπετσαρία ύφασμα / Morrocana, όργανα με χρωμιωμένα κυκλικά πλαίσια, μαρσπιέ με logo της Opel, φωτισμός στις πόρτες κτλ.). Συνολικά, λοιπόν, η σχεδίαση της καμπίνας είναι μοντέρνα, το high tech στοιχείο έντονο (βλ. On Star που δεν συναντάται αλλού), η εργονομία απροβλημάτιστη, ενώ η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή. Έπειτα, αναφορικά με τους χώρους για τους επιβάτες ο χώρος για τα γόνατα είναι εξαιρετικός για τα δεδομένα της κατηγορίας, το πλάτος και ύψος καλά, ενώ και ο χώρος αποσκευών των 370 λίτρων κρίνεται παραπάνω από επαρκής. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: OPEL ASTRA
 
  • Ps

    26χιλ για αυτό;;; και με ημιακαμπτο πίσω; κορόιδα είναι...

      50
  • Michael

    Αυτη ειναι η τριτη προσπαθεια να περαστει το σχολιο μου αλλα που....Ο ισχυροτερος diesel κυριοι σε αυτα τα κυβικα ειναι ο 1.6 dci με τα 165 αλογα και 38 κιλα ροπης του megane! Να τα ψαχνεται καλητερα και να μην κοβεται τα σχολια μου επειδη κανατε λαθος...

      7
  • DVaderLar

    Ας μας πει ο φίλος ποιο αμάξι με ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω, τόσα άλογα κι εξοπλισμό υπάρχει, να πάμε να το πάρουμε. Εξαιρετική και η λύση της Renault αλλά άλλο επίπεδο τιμής και άλλο κοινό έχει στα 34 χιλιάρικα. Το astra αυτή τη στιγμή είναι ό,τι πιο τίμιο μαζί με το megane στην κατηγορία για μοτέρ πετρέλαιο 1.6 κατά τη γνώμη μου.

      6
  • Astra k

    3,5 χρόνια μαζί.Μικροπραγματα που αν δεν υπηρχαν το ελεγα εξαιρετικό. Κινητηρας διαμάντι, εξαιρετικο στησιμο με ημιακαμπτο που κάποιοι λοιδορουν, αριστο τιμονι, χωροι, αριστη ποιότητα υλικων αλλα φαουλ στην συναρμογή. Εκει δεν το προσεξαν παροτι η opel διαχρονικα εχει αριστες καμπινες. Χαζοτριγμοι υπαρχουν αλλα χαλάλι. Συνεχίζουμε... Fun to drive!!