• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όμορφη σχεδίαση και καλή ποιότητα κατασκευής για το εσωτερικό του Opel Astra. Η υπηρεσία On Star, επίσης, είναι κάτι που δεν συναντάς στην κατηγορία.

Μόνο το λογότυπο BITURBO στο πίσω μέρος φανερώνει τα 160 άλογα της έκδοσης.

Εσωτερικό: Πάντα ποιοτικό και μοντέρνο

Διαβάστηκε από 49612 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/3/2017

Φυσικά, στην καμπίνα του Opel Astra των 160 ίππων δεν υπάρχει κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τα όσα γνωρίζουμε από τις υπόλοιπες, «μικρότερες» εκδόσεις. Μάλιστα, επειδή το μοντέλο διατίθεται μόνο στην εξοπλιστική έκδοση Innovation, έχει και κάνα δύο λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά (π.χ. ταπετσαρία ύφασμα / Morrocana, όργανα με χρωμιωμένα κυκλικά πλαίσια, μαρσπιέ με logo της Opel, φωτισμός στις πόρτες κτλ.). Συνολικά, λοιπόν, η σχεδίαση της καμπίνας είναι μοντέρνα, το high tech στοιχείο έντονο (βλ. On Star που δεν συναντάται αλλού), η εργονομία απροβλημάτιστη, ενώ η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή. Έπειτα, αναφορικά με τους χώρους για τους επιβάτες ο χώρος για τα γόνατα είναι εξαιρετικός για τα δεδομένα της κατηγορίας, το πλάτος και ύψος καλά, ενώ και ο χώρος αποσκευών των 370 λίτρων κρίνεται παραπάνω από επαρκής. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: OPEL ASTRA
 
  • Michael

    Αυτη ειναι η τριτη προσπαθεια να περαστει το σχολιο μου αλλα που....Ο ισχυροτερος diesel κυριοι σε αυτα τα κυβικα ειναι ο 1.6 dci με τα 165 αλογα και 38 κιλα ροπης του megane! Να τα ψαχνεται καλητερα και να μην κοβεται τα σχολια μου επειδη κανατε λαθος...

      4