Τι επιλέγει ο Fun to drive, τι ο Value for Money και τι ο Tech freak οδηγός;

Τι επιλέγει ο Fun to drive, τι ο Value for Money και τι ο Tech freak οδηγός;

Τι επιλέγουν οι τρεις οδηγοί του AutoΤρίτη

41.428 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2017)

Toyota Auris 1,2T 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

+ Ποιότητα κύλισης, άνεση, λειτουργία κινητήρα,  6ετής εγγύηση
- Μακριές σχέσεις-ρεπρίζ, χώροι πίσω

Opel Astra 1,0 Ecotec
+ Κινητήρας, ποιότητα κατασκευής, χώροι, οδική συμπεριφορά, τεχνολογία, κατανάλωση, σύστημα OnStar
- Αίσθηση τιμονιού, απουσία 6ης σχέσης στο κιβώτιο, ρεπρίζ

VW Golf 1,0 TSI 
+ Ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, επιδό- σεις, κύλιση, χώροι επιβατών και αποσκευών
- Συγκρατημένη σχεδίαση μέσα-έξω


Ο Fun to Drive οδηγός θα έβρισκε αρκετά ευχάριστη την ανάλαφρη αίσθηση του Opel Astra στο δρόμο και το κράτημα που δείχνει στις στροφές και αν είχε λίγο πιο καλό τιμόνι θα ήταν η τελική επιλογή του. Τελικώς η επιλογή αυτή θα είναι το Golf που έχει εξαιρετική κύλιση και αποπνέει ασφάλεια στον οδηγό ακόμα και στα έντονα στροφιλίκια, αίσθηση που γίνεται ακόμα μεγαλύτερη χάρη στη συμμετοχικότητα του πλαισίου και την απόκριση του τιμονιού. Αν διέθετε μάλιστα και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων θα μπορούσε να κοντράρει και τα κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας σε οδηγική απόλαυση.

Ο Value for Money θα προβληματιστεί έντονα για την επιλογή του και θα αμφιταλαντευτεί ανάμεσα στα Opel Astra και Τoyota Auris. Το δεύτερο αν και 1.000 ευρώ ακριβότερο διαθέτει ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, και εφοδιάζεται με το πακέτο ασφαλείας Toyota Safety Sense που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει Σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης (PCS), Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Ασφαλείας (RSA), καθώς και Σύστημα Ειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (LDA). Αυτά σε συνδυασμό με την 6ετή εγγύηση που προσφέρει η Toyota, υπερτερούν στη σχέση αξία-τιμής του Opel Astra, παρά την 5ετή εγγύηση και τη δωρεάν χρήση της υπηρεσίας OnStar που διαθέτει.   

Ο Tech-freak θα επιλέξει το Opel Astra, λόγω της υπηρεσίας Opel OnStar. ¶λλωστε δεν είναι δύσκολο να ενθουσιαστεί ένας μανιακός με την τεχνολογία, όταν ξέρει πως με το πάτημα ενός κουμπιού ή μέσω smartphone 24 ώρες το 24ώρο για ένα χρόνο, ένας εκπαιδευμένος σύμβουλος του OnStar είναι δίπλα του σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Είτε αυτό αφορά περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου του, είτε αν απλά επιθυμεί ένα διαγνωστικό έλεγχο του οχήματος ή καθοδήγηση στον προορισμό που θέλει μέσα από το σύστημα navigation του αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
skoda