Σχεδιαστικά το Combo Life υιοθετεί την σύγχρονη σχεδιαστική ταυτότητα της Opel, τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο.

Πρώτη επαφή: Opel Combo Life

8.483 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2018)

Για επαγγελματίες… οικογενειάρχες! Το νέο Opel Combo Life είναι το απόλυτο πολυεργαλείο, ενσωματώνοντας τις παροχές ενός επαγγελματικού οχήματος σε ένα επιβατικό αυτοκίνητο για όσους χρειάζονται το κάτι παραπάνω.

Το νέο Opel Combo Life παρουσιάστηκε πανευρωπαϊκά στους εκπροσώπους του ειδικού τύπου, σε μια εκδήλωσε που έλαβε χώρα στο Βελιγράδι, με το AutoΤρίτη να βρίσκεται ανάμεσα στους προσκεκλημένους. Εκεί λοιπόν είχαμε την δυνατότητα να το δούμε για πρώτη φορά από κοντά και να περιεργαστούμε το εσωτερικό του.

Το νέο μοντέλο της Opel ανήκει στην κατηγορία των πολυχρηστικών μοντέλων, σε πείσμα των καιρών που θέλει την εξάλειψή τους. Σχεδιαστικά το Combo Life υιοθετεί την σύγχρονη σχεδιαστική ταυτότητα της Opel, τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο. Εξωτερικά λοιπόν οι επιρροές από τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας γίνονται άμεσα αντιληπτές από τη μπροστινή μάσκα και τη γρίλια, μέσα στην οποία βρίσκεται και το σήμα της φίρμας.

Όσον αφορά στις διαστάσεις του, το Combo Life διατίθεται με κοντό (4,40 μ.) ή μακρύ (4,75 μ.) μεταξόνιο, σε πενταθέσια ή επταθέσια έκδοση αντίστοιχα, με τις δύο εκδόσεις να έχουν κοινό ύψος (1,8 μ).

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto