Tο Crossland X είναι το πρώτο δείγμα γραφής της συνεργασίας της Opel με τον όμιλο PSA.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο Crossland X είναι το πρώτο δείγμα γραφής της συνεργασίας της Opel με τον όμιλο PSA.

Δοκιμή: Opel Crossland X 1,6 Ecotec D

131.856 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2017)

Welcome to Crossland - Η Opel γυρίζει σελίδα και μετά την εξαγορά της από τον όμιλο PSA μας καλωσορίζει στον νέο κόσμο της. Εισιτήριο για αυτόν αποτελεί το ολοκαίνουριο Crossland X. Ας τον εξερευνήσουμε.

What is new

Αισθητικά, το νέο Opel Crossland X είναι μοντέρνο με στοιχεία που προέρχονται «μεγεθυμένα» από το μικρότερο και παιχνιδιάρικο, Opel Adam.

Αισθητικά, το νέο Opel Crossland X είναι μοντέρνο με στοιχεία που προέρχονται «μεγεθυμένα» από το μικρότερο και παιχνιδιάρικο, Opel Adam.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Το πρώτο Opel στην PSA εποχή
- 1,6 λτ. Diesel με 99 ίππους
- Καίει 5,8 λτ./100 χλμ.
- Κοστίζει από 19.900 ευρώ
 
Το Crossland X είναι το πρώτο δείγμα γραφής της συνεργασίας της Opel με τον όμιλο PSA, μετά την εξαγορά της από εκείνη και έρχεται να διευρύνει την οικογένεια των «Χ» μοντέλων στην γκάμα της, αποτελώντας κατά κάποιο τρόπο και τον αντικαταστάτη του πολυχρηστικού Meriva. Το Crossland X είναι βασισμένο στην πλατφόρμα PF1 (που χρησιμοποιεί ο PSA σε όλα του τα μικρά μοντέλα) και δανείζεται από τον όμιλο κινητήρες και κιβώτια, με την Opel να περνάει την δική της ταυτότητα οδηγικά, αισθητικά και ποιοτικά. Οι διαστάσεις του το φέρνουν λίγο πιο κάτω από το Mokka X αποτελώντας ένα πολυχρηστικό με crossover στοιχεία αυτοκίνητο (αστικό crossover) το οποίο δεν προσφέρεται σε καμία έκδοση με 4κίνηση, αντίθετα με το πιο SUV, Μokka X. Η τιμή του ξεκινά από τα 17.300 ευρώ (με κινητήρα βενζίνης 81 ίππων) και από τα 19.900 ευρώ σε diesel εκδόσεις, τιμές που βρίσκονται στα επίπεδα του ανταγωνισμού και δικαιολογούνται από τον πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το σύστημα προσωπικού συμβούλου της υπηρεσίας Opel OnStar. Υπάρχει δε και καλή απόσταση ασφαλείας από το Mokka X.
 
Εμφάνιση: Πολυμορφικό crossover 
Αισθητικά, το νέο Opel Crossland X είναι μοντέρνο με στοιχεία που προέρχονται «μεγεθυμένα» από το μικρότερο και παιχνιδιάρικο, Opel Adam με χαρακτηριστική την ένωση της πίσω κολώνας με το αμάξωμα δημιουργώντας το τρικ της αιωρούμενης οροφής. Το εμπρός μέρος είναι δυναμικό και ενσωματώνει το σχεδιαστικό προφίλ της Opel με στοιχεία από το Mokka, ενώ πίσω τα όμορφα φωτιστικά σώματα που εκτείνονται μέχρι την κολώνα και το μυώδες σχεδιαστικό προφίλ διαμορφώνουν έναν πιο πολυχρηστικό χαρακτήρα. Εκεί, έρχονται να προστεθούν τα μαύρα προστατευτικά στους προφυλακτήρες και τα πλαϊνά μαρσπιέ αλλά και το ελαφρώς αυξημένο ύψος του από το έδαφος, για να υπογραμμίσει τον crossover χαρακτήρα του και να το βάλει έτσι στο παιχνίδι της ραγδαία αναπτυσσόμενης αυτής κατηγορίας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center