Το ταμπλό του Crossland X είναι 
ευχάριστο αισθητικά και διακρίνεται για την καλή ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησής του.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ταμπλό του Crossland X είναι ευχάριστο αισθητικά και διακρίνεται για την καλή ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησής του.

Eσωτερικό: Eυχάριστο και ποιοτικό

131.867 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2017)

Το εσωτερικό του Crossland X έχει την σχεδιαστική ταυτότητα των νέων μοντέλων της Opel τόσο όσον αφορά στην ευχάριστη και high tech εικόνα, όσο και στο υψηλό επίπεδο ποιότητας που εκείνα εμφανίζουν. Το ταμπλό έχει στιβαρή κατασκευή και διαθέτει μαλακό υλικό στο πάνω τμήμα του, ενώ στην μέση βρίσκεται η έγχρωμη οθόνη αφής (7 ή 8 ιντσών ανάλογα με την έκδοση) του συστήματος infotainment IntelliLink του οποίου το «περιβάλον εργασίας» προέρχεται από τα μοντέλα του PSA.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο κρυφός φωτισμός στις επενδύσεις των θυρών καθώς και στο ταμπλό αναβαθμίζουν τον ευχάριστο χαρακτήρα του εσωτερικού του νέου μικρού Opel, ενώ πολύ υψηλό είναι το επίπεδο του φινιρίσματος και της συναρμολόγησης. Η θέση οδήγησης είναι άνετη και ο οδηγός θα βρει εύκολα την ιδανική θέση μέσω των πολλαπλών ρυθμίσεων καθίσματος και τιμονιού, ενώ η εργονομία απαιτεί κάποια αρχική εξοικείωση μιας και ενσωματώνει στοιχεία τόσο της Opel (σε διακόπτες και χειριστήρια) όσο και των μοντέλων του PSA (στο infotainment κυρίως).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto