H πρόταση του X-Tomi Design για το Opel Insignia Grand Sport σε λιμουζίνα

H πρόταση του X-Tomi Design για το Opel Insignia Grand Sport σε λιμουζίνα

Opel Insignia Grand Limo!

6.635 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2016)

Μια πρόταση μακριάς λιμουζίνας βασισμένης στο Opel Insignia Grand Sport δημοσίευσε ο σχεδιαστικός οίκος X-Tomi Design.

To Opel Insignia Grand Sport είναι το κορυφαίο μοντέλο της Opel, το οποίο αναμένουμε το 2017 στην γκάμα της εταιρείας. Η πολυτελής εικόνα του και η σχεδίαση του ενέπνευσε τον σχεδιαστικό οίκο X-Tomi Design, που δημιούργησε το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, σε 3D Rendering.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως βλέπετε, οι σχεδιαστές «πείραξαν» λίγο την βασική μορφή του Insignia Grand Sport και το μετέτρεψαν σε...stretch limo, με τη χαρακτηριστική απόσταση μεταξύ εμπρός και πίσω θυρών που προκαλεί τον θαυμασμό και δηλώνει αναμφίβολα το ότι πρόκειται για λιμουζίνα.
Σε γενικότερες στυλιστικές γραμμές, ο X-Tomi δεν απόκλινε πολύ από το Grand Sport, ουσιαστικά με την μόνη διαφορά να εντοπίζεται στην μορφή του αμαξώματος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Opel Insignia γίνεται επίκεντρο πρότασης για limo, καθώς το 2009 ο κατασκευαστής Wilcox είχε κάνει την δική του λιμουζίνα βασισμένη στο μοντέλο, με 6 πόρτες, δραστικά αυξημένο μεταξόνιο και μεγάλες αλλαγές στο εσωτερικό-ένα concept το οποίο δυστυχώς δεν ξέφυγε από το πρωτότυπο. Εσας, πως θα σας φαινόταν μια λιμουζίνα Opel Insignia;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto