Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Αλμα στον τομέα της ποιότητας για το νέο Insignia: πιο καλά κατοχυρωμένες οι premium βλέψεις πλέον και σε πολύ καλό επίπεδο η εργονομία.

Η οθόνη του infotainment είναι πολύ εύκολη στο χειρισμό – παρών και το OnStar βέβαια καθώς κι ένα πολύ δυνατό επίπεδο νέων τεχνολογιών (φωτ. το head-up display).

Η οθόνη του infotainment είναι πολύ εύκολη στο χειρισμό – παρών και το OnStar βέβαια καθώς κι ένα πολύ δυνατό επίπεδο νέων τεχνολογιών (φωτ. το head-up display).

Η σπορ διαμόρφωση της οροφής επηρεάζει λίγο το χώρο για τα κεφάλια πίσω.

Δυνατό και το πορτ-μπαγκάζ για μια οικογένεια.

Eσωτερικό – Xώροι: Μπερλίνα με εκπλήξεις

26.302 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2017)

Μπορεί εξωτερικά να δείχνει σαν σεντάν στον λιγότερο εξοικειωμένο παρατηρητή, όμως το νέο Insignia είναι χάτσμπακ και διαθέτει μια μεγάλη πέμπτη πόρτα στο πίσω μέρος, στοιχείο που ευνοεί την καθημερινή χρήση χωρίς να επηρεάζει τις σπορτίφ αναλογίες του μοντέλου. 
 
Το εσωτερικό είναι εμφανώς στραμμένο και προς την premium κατεύθυνση. Το αρχοντικό υλικό στο πάνω μέρος και το προσεγμένο φινίρισμα πλαισιώνουν πολύ σωστά τη σχεδίαση με τις οριζόντιες γραμμές οι οποίες δίνουν μια έξτρα αίσθηση πλάτους. Το infotainment είναι εύκολο στο χειρισμό είτε πρόκειται για κάποιο καθημερινό μενού όπως το ραδιόφωνο και ο ήχος γενικά είτε για άλλες ρυθμίσεις του οχήματος. Συνολικά και η θέση οδήγησης είναι καλύτερη και η ορατότητα προς τα πίσω είναι βελτιωμένη (όχι τέλεια, αλλά είναι εμφανές ότι έγινε δουλειά εκεί) και γενικά το Insignia μαζί με πολύ καλούς χώρους για μικροαντικείμενα και πολύ καλή εργονομία, έχει μειώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα παράπονα που σήκωνε ο προκάτοχός του. 
 
Από πλευράς χώρων η καμπίνα εντυπωσιάζει με το πλάτος της για τα δεδομένα της κλάσης. Τα πόδια επίσης νιώθουν άνετα πίσω, ακόμα κι αν είστε άνω του μέσου όρου σε ύψος, ωστόσο εκεί που συνεχίζει να «πονάει» λίγο το Insignia, είναι ο αέρας για τα κεφάλια των πίσω επιβατών. Η σούπερ κομψή διαμόρφωση της οροφής έχει αντίκτυπο. Δυνατό και το πορτ-μπαγκάζ για μια οικογένεια αλλά υπάρχουν και πιο καλές τιμές στην κλάση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχολιάστε

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: