Σαφείς οι σχεδιαστικές αλλαγές στο εμπρός μέρος του Mokka X.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σαφείς οι σχεδιαστικές αλλαγές στο εμπρός μέρος του Mokka X.

Νέο Opel Mokka X

9.622 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2016)

Το ιδιαιτέρως επιτυχημένο Opel Mokka, το μικρό crossover της γερμανικής μάρκας, ανανεώθηκε και απέκτησε νέα εμφάνιση και το X στο όνομά του.

Ήταν 2012 όταν η Opel παρουσίασε το νέο τότε Opel Mokka, ένα μοντέλο το οποίο θα την εκπροσωπούσε στην κατηγορία των μικρών crossover. 
Από τότε μέχρι σήμερα, το Mokka κατάφερε να πουλήσει κάτι περισσότερο από 500.000 μονάδες. Πλέον, η Opel έκρινε πως ήρθε η ώρα της ανανέωσής του και παρουσίασε το Mokka X.Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εκτεταμένο facelift του Mokka, το οποίο έχει να επιδείξει αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές, κυρίως στο εμπρός μέρος. Συγκεκριμένα παρατηρούμε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα φώτα και νέα μάσκα. Ανάλογες είναι και οι αλλαγές στο πίσω μέρος, όπου συναντάμε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και φώτα LED.Μεγαλύτερες είναι οι αλλαγές στην καμπίνα, η οποία πλέον μοιράζεται πιο πολλά μέρη με το Astra, ενώ στο ταμπλό δεσπόζει μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών και προαιρετικά, 8 ιντσών. Νέο είναι και στο σύστημα πολυμέσων. Αλλαγές όμως υπάρχουν και κάτω από το ανανεωμένο αμάξωμα του Opel Mokka X. Συγκεκριμένα εκτός από το 1,6 λτ. με 110 και 136 ίππους, η γκάμα κινητήρων του Mokka X θα έχει και τον  1,4 λτ. τούρμπο, άμεσου ψεκασμού με 152 άλογα ο οποίος αντικαθιστά το τωρινό μοτέρ. 
Η συγκεκριμένη έκδοση θα μπορεί να συνεργαστεί εκτός από το χειροκίνητο και με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων καθώς και τετρακίνηση. Σύμφωνα με την Opel η κατανάλωση της δικίνητης έκδοσης με το συγκεκριμένο μοτέρ είναι στα 6,6 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 154 γρ./χλμ.Όσον αφορά τον εξοπλισμό του, αυτός θα έχει όλα τα τελευταία τεχνολογικά καλούδια που συναντήσαμε και στο νέο Astra
Η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το ερχόμενο Φθινόπωρο και θα συνοδευτεί και από το ταυτόχρονο λανσάρισμά του. Οι τιμές του δεν θα έχουν κάποια σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με αυτές του σημερινού Mokka.

Τα πίσω φώτα θα είναι στο εξής LED.

Τα πίσω φώτα θα είναι στο εξής LED.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
NISSAN