Oι άνθρωποι της διαδικτυακής εκπομπής mastemilo θέλησαν να δείξουν τη συμπεριφορά που έχει ένα αυτοκίνητο πριν αλλά και όταν προκληθεί ένα τέτοιο ατύχημα.

Όταν φεύγει ένας τροχός εν κινήσει (+vid)

3.514 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2019)

Τη συμπεριφορά που έχει ένα αυτοκίνητο όταν ένας από τους τροχούς δεν είναι τοποθετημένος σωστά θέλησαν να δείξει μία διαδικτυακή εκπομπή, φτάνοντας μέχρι και στο έσχατο σημείο, δηλαδή να αναγκάσει τον τροχό να φύγει από τη θέση του κατά την ώρα της οδήγησης.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει για διάφορους λόγους κάποιον τροχό να φεύγει από τη θέση του τη στιγμή που το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει. Έτσι οι άνθρωποι της διαδικτυακής εκπομπής mastemilo θέλησαν να δείξουν τη συμπεριφορά που έχει ένα αυτοκίνητο πριν αλλά και όταν προκληθεί ένα τέτοιο ατύχημα.
 
Για τον σκοπό αυτό τις υπηρεσίες του πρόσφερε ένα Opel Astra. Αρχικά οι υπεύθυνοι της εκπομπής άρχισαν να χαλαρώνουν τα μπουλόνια του μπροστά αριστερά τροχού, χωρίς ωστόσο να τον αναγκάσουν να φύγει. Σε εκείνο το σημείο βλέπουμε πως ο τροχούς ταλαντεύεται κάτι που γίνεται αντιληπτό και στο τιμόνι.
 
Στη συνέχεια το πείραμα προχωράει στο επόμενο στάδιο και τα μπουλόνια ξεσφίγγονται τόσο, ώστε να προκαλέσουν την αποκόλληση του τροχού μετά από μερικά μέτρα. Με τον τροχό να λείπει βλέπουμε πως παράλληλα μειώνεται και η ικανότητα πέδησης, ενώ σε περίπτωση που αυτός ο τροχός είναι από το πίσω μέρος μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη ολίσθηση.
 
Δείτε το βίντεο  
 

Mercedes
moto