Μια από τις σχεδιαστικές απόψεις για την πιθανή Giulia Sportwagon, από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή X-Tomi.

Μια από τις σχεδιαστικές απόψεις για την πιθανή Giulia Sportwagon, από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή X-Tomi.

Όχι σε Giulia Sportwagon

4.000 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2017)

Διαψεύδει τα σενάρια περί παραγωγής μιας Giulia Sportwagon η Alfa Romeo, επισημαίνοντας ότι θέλει να επικεντρωθεί στο νέο Stelvio.

Επί σειρά εβδομάδων, πολλές ενδείξεις από όλο τον κόσμο συνέκλιναν στο ότι η Alfa Romeo θα παρουσιάσει μια Sportwagon έκδοση της Giulia και εικόνες του επικείμενου μοντέλου είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου –μπορείτε να δείτε τι σας γράψαμε για το θέμα κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο, η Alfa Romeo επίσημα δίνει τέλος στις φήμες, δηλώνοντας ότι δεν θα παραχθεί τελικά μια Giulia Sportwagon. Συγκεκριμένα, ο Alfredo Altavilla, επικεφαλής παραγωγής της εταιρείας, δήλωσε και εξήγησε: «Αποφασίσαμε να μην φτιάξουμε μια Giulia Sportwagon. Την χρειαζόμαστε πραγματικά αφού το Stelvio πάει τόσο καλά; Πιθανόν όχι. Με κατάλληλες επεμβάσεις από εμάς, το Stelvio μπορεί να είναι ελκυστικό προς τους ανθρώπους που θα προτιμούσαν μια Giulia SW».

Αυτομάτως λοιπόν, από τις δηλώσεις του, προκύπτει και μια εύλογη απορία: Θα έρθει και μια επιπλέον έκδοση του Stelvio, που θα το διαφοροποιεί από το βασικό μοντέλο; Προς το παρόν, μόνο ο χρόνος θα δείξει. Παρά το γεγονός ότι δεν θα δούμε τελικά μια Giulia Sportwagon, είναι πλέον βέβαιο ότι θα δούμε μια Coupe έκδοση της, στην Γενεύη τον Μάρτιο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto