Στα sports cars της συγκεντρώνεται η Lotus, αντί στο SUV, ωστόσο επιβεβαιώνει ότι το project έχει δρομολογηθεί.

Στα sports cars της συγκεντρώνεται η Lotus, αντί στο SUV, ωστόσο επιβεβαιώνει ότι το project έχει δρομολογηθεί.

«Όχι σε προτεραιότητα»

3.855 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2017)

H Lotus δηλώνει ότι προτεραιότητα για αυτήν έχουν τα sportscars, πριν ασχοληθεί πιο εντατικά με ένα πιθανό SUV το μέλλον, σενάριο το οποίο επιβεβαιώνει.

Πριν αρκετό καιρό, σας είχαμε γράψει ότι η Lotus ενδιαφέρεται να παράξει ένα SUV μοντέλο, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο όχι νωρίτερα από το 2019 και θα κατασκευάζεται στην Κίνα. Σε νέες της δηλώσεις, η εταιρεία επιβεβαιώνει το σενάριο, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι πρώτης προτεραιότητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Συγκεκριμένα, ο Jean-Marc Gales, διευθύνων σύμβουλος της Lotus, δήλωσε: «Χρειαζόμαστε τεχνικούς συνεργάτες, τους οποίους αναζητάμε τώρα. Φτιάχνουμε ένα πρωτότυπο, για δοκιμαστικά. Αλλά προς το παρόν συγκεντρωνόμαστε εντελώς στα sports cars μας

Η Lotus, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα όσον αφορά την γκάμα της, με πιο σημαντικό  ένα Evora Roadster, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή φέτος. Ακόμα, η τρέχουσα Exige θα λάβει κάποιες αεροδυναμικές βελτιώσεις. Τέλος, οι νέες Elise και Exige αναμένονται στο μέλλον, με ημερομηνίες παρουσίασης το 2020 και 2022, αντίστοιχα.

Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center