Αλλαγή πορείας σε ότι αφορά την ανανεωμένη εκδοχή του QX50, θα πραγματοποιήσει η Infiniti.

Όχι στο ανανεωμένο QX50

2.710 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2017)

Αλλαγή πορείας σε ότι αφορά την ανανεωμένη εκδοχή του QX50, θα πραγματοποιήσει η Infiniti.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η εταιρεία ήταν έτοιμη εντός του 2018 να παρουσιάσει μια ανανεωμένη έκδοση του crossover QX50, το οποίο από το 2014 δεν έχει ενημερωθεί. Ωστόσο η μάρκα προέβη σε αλλαγή πλάνων και πλέον η ιδέα της ανανεωμένης έκδοσης αποσύρεται.
 
Αντί αυτής θα υπάρξει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο που θα φτάσει το 2019 και λέγεται ότι θα μοιάζει αρκετά με το concept του QX50 που παρουσιάστηκε νωρίτερα εφέτος στο Auto Show του Ντιτρόιτ.
 
Φήμες αναφέρουν πως το νέο QX50 θα κυκλοφορήσει με τον πεντακύλινδρο  τούρμπο κινητήρα συνεχώς μεταβαλλόμενης συμπίεσης της Infiniti, ο οποίος θα προσφέρει καλύτερη απόδοση αλλά και οικονομία καυσίμου, δίνοντας την ισχύ 272 ίππων, τα οποία ωστόσο είναι σαφώς λιγότερα από τα 329 άλογα που βγάζει ο V6 κινητήρας των 3.7 λίτρων που βρίσκεται στο υπάρχον μοντέλο.
Επιπλέον το νέο QX50 θα φέρει σμιλεμένη μάσκα, η οποία θα συνδυάζεται με κομψούς LED προβολείς.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την ανανεωμένη έκδοση του QX50, η οποία κόπηκε για χάρη του ολοκαίνουργιου μοντέλου, η εταιρεία θα κόψει από τις αγορά της Αμερικής και το υβριδικό QX60, το οποίο ήταν διαθέσιμο μόνο κατόπιν παραγγελίας.    

SPRING SEAT
NISSAN