Δεν συμφώνησαν οι δύο πλευρές.

Δεν συμφώνησαν οι δύο πλευρές.

Ούτε η Toro Rosso συμφώνησε με την Honda

2.460 Επισκέψεις στο άρθρο (21/8/2017)

H Honda ψάχνει και άλλη ομάδα για να προμηθεύσει κινητήρες αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. Δείτε πως διαμορφώνεται το σκηνικό.

H προσπάθεια της Honda να βρει και άλλη ομάδα πέρα από την McLaren για να προμηθεύει κινητήρες την επόμενη σεζόν φαίνεται πως θα μείνει άκαρπη, καθώς οι διαπραγματεύσεις με την Toro Russo φαίνεται πως δεν οδηγήθηκαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με διεθνή μέσα, υπήρχε διαφορά στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Υπήρχε διαφορά άραγε στο ποσό που ήθελε η Honda για τους κινητήρες της ή η Τοro Rosso προσπάθησε να βάλει ρήτρες αν τυχόν η απόδοση των μοτέρ της Honda δεν ήταν η αναμενόμενη;
 
Mετά από 3 χρονιές που η προμηθεύει κινητήρες μόνο για την McLaren, η ιαπωνική φίρμα έψαξε και για άλλον πελάτη. Το προηγούμενο διάστημα δεν κατέστη δυνατή μια συμφωνία με την Sauber καθώς αυτή επέλεξε να διατηρήσει τους κινητήρες Ferrari ενώ τώρα η Toro Rosso φαίνεται ότι θα επιλέξει την Renault.

Tι θα κάνει η McLaren; Η βρετανική ομάδα δεν φαίνεται να έχει άλλη λύση από το να συνεχίσει με την Honda, καθώς η Ferrari και η McLaren δεν θέλουν να την βοηθήσουν, ενώ οι κινητήρες της Renault δεν πείθουν με την απόδοση τους.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center