Συνεχίζει να προβληματίζει το νέο μοτέρ της Mercedes!

Προβληματίζει το νέο μοτέρ της Mercedes!

4.335 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2018)

Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι άνθρωποι της Mercedes σχετικά με την αξιοπιστία του νέου αναβαθμισμένου μοτέρ τους για την F1. Tι θα κάνουν τελικά;

Η Μercedes φαίνεται πως είναι για μια ακόμη φορά μπροστά στο ίδιο δίλημμα για το γαλλικό GP, καθώς αν και θεωρούταν σίγουρο ότι θα έχουν έτοιμους τους νέους αναβαθμισμένους κινητήρες τους μετά το τέλος του GP του Καναδά, τελικά, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι Γερμανοί συνεχίζουν να έχουν τους ενδοιασμούς τους.

Πηγές αναφέρουν ότι οι μηχανικοί της δεν είναι ακόμα σίγουροι για την αξιοπιστία των νέων μοτέρ και σε συνδυασμό ότι οι κανονισμοί προβλέπουν την χρησιμοποίηση μόνο τριών κινητήρων για όλη την χρονιά, λέγεται πως η Mercedes εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον ίδιο μη αναβαθμισμένο κινητήρα και για όγδοο συνεχόμενο αγώνα, ο οποίος αν και αξιόπιστος, υπολείπεται σημαντικά των μοτέρ της Ferrari και Red Bull που έχουν ήδη αναβαθμιστεί.
 
Ο Valtteri Bottas δήλωσε σχετικα: «Σίγουρα πρέπει να έχουμε νέο κινητήρα γιατί ο άλλος έχει χρησιμοποιηθεί ήδη σε 7 αγώνες. Θέλουμε πολύ να τρέξουμε με την αναβαθμισμένη μονάδα μας αλλά πρέπει να δούμε αν μπορούμε τελικά ή όχι. Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτιώσεις. Αυτή την στιγμή η Ferrari είναι το φαβορί από είδαμε στο Μόντρεαλ τόσο σε ρυθμό, στα δοκιμαστικά και στον αγώνα.»

Εσείς τι λέτε; Θα διακινδυνεύατε με το νέο αναβαθμισμένο μοτέρ ή θα επιλέγατε την σίγουρη λύση; 

peugeot
NISSAN