Η Σωτηρία είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Best Car 2018, με έπαθλο ένα Skoda Karoq.

Ο κ. Νικόλαος Μαρτίνος, Group Manager της Kosmocar AE, παραδίδει τα κλειδιά του αυτοκινήτου στην τυχερή νικήτρια.

Η Σωτηρία με το φίλο της Aρη Γυρνά ο οποίος και την παρακίνησε να δηλώσει συμμετοχή.

Της εξηγούμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Θα ξεχνάς να βάζεις καύσιμο είχαμε πει και μας επιβεβαίωσε στη συνέχεια.

Το πορτ-μπαγκάζ είναι μεγάλο, χωρά με ευκολία τις βαλίτσες για 4 άτομα.

Η οθόνη αφής του Skoda Karoq είναι εντυπωσιακή σε εμφάνιση, ενώ οι δυνατότητες συνδεσιμότητας απίστευτες.

Μοντέρνο σε σχεδίαση και ποιοτικό σε υλικά είναι το εσωτερικό του Skoda Karoq.

Μοντέρνο σε σχεδίαση και ποιοτικό σε υλικά είναι το εσωτερικό του Skoda Karoq, το οποίο διαθέτει επιπλέον πολλές έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις στο εσωτερικό.

Παρουσίαση: Παράδοση Skoda Karoq στη νικήτρια του Best Car

4.984 Επισκέψεις στο άρθρο

«Είναι ΤΕΛΕΙΟΟΟ!!!» Αυτή την απάντηση λάβαμε, όταν ρωτήσαμε την τυχερή νικήτρια του διαγωνισμού Best Car 2018, Σωτηρία Καλογήρου, «πως της φαίνεται το νέο Skoda Karoq». Ας δούμε αναλυτικά γιατί…

Τι καλύτερο δώρο για ένα νέο οδηγό ένα καινούριο αυτοκίνητο, όπως το Skoda Karoq; Η Σωτηρία Καλογήρου δεν είχε παραλάβει καλά – καλά την άδεια οδήγησης στα χέρια της, όταν έλαβε το τηλεφώνημά μας πως είναι μία από τους τέσσερις νικητές του φετινού διαγωνισμού Best Car 2018 by AutoΤρίτη! «Δεν το πιστεύω», ήταν η αρχική αντίδρασή της, και φυσικά την βρίσκουμε απόλυτα λογική…  Ένας Νέος οδηγός, με τα κλειδιά ενός ολοκαίνουριου αυτοκινήτου στο χέρι!

Είναι τέλειο!
Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε στην ανανεωμένη και υπερσύγχρονη αντιπροσωπεία της Skoda στο Μαρούσι, από τον κ. Νικόλαο Μαρτίνο, Group PR Manager της Kosmocar AE επίσημης αντιπροσωπείας της Skoda στην Ελλάδα, ενώ φυσικά εκεί βρισκόμασταν και εμείς, ώστε να εξηγήσουμε αναλυτικά στην Σωτηρία τα πάντα για το αυτοκίνητο που κέρδισε!

«Θα ξεχνάς να βάλεις καύσιμο» της είπαμε όταν ρώτησε για τον 1.600άρη diesel κινητήρα των 116 ίππων, κάτι που μας το επιβεβαίωσε στη συνέχεια σε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε. Για την ακρίβεια δήλωσε: «Πήγα Θήβα, γύρισα Αθήνα, ξαναπήγα Θήβα, έκανα και εγώ δεν θυμάμαι πόσα χιλιόμετρα εκεί με τους φίλους μου και όταν επέστρεψα πάλι πίσω στην Αθήνα δεν χρειάστηκε να πάω στο πρατήριο παρά την επόμενη ημέρα! Είναι τέλειο!» Εμείς, πάντως, θα συμπληρώσουμε πως εκτός από οικονομικό σε κατανάλωση (6,2 λτ./100 χλμ. είναι η μέση κατανάλωση που έχουμε μετρήσει) το Skoda Karoq 1,6 TDI είναι και σβέλτο σε επιδόσεις μιας και το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 11,3 δλ., ενώ το 60-100 και 80-120 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 8,0/13,1 και 13,4/19,1 δλ. αντίστοιχα με 4η/5η και 5η/6η αντίστοιχα.

Είναι super high tech!
«Δεν το πιστεύω! Η οθόνη είναι εντυπωσιακή!». Κατά την «επίδειξη» του αυτοκινήτου η Σωτηρία φάνηκε γοητευμένη από την μεγάλη, έγχρωμη οθόνη αφής στο κέντρο του αυτοκινήτου, ενώ δεν περίμενε σχεδόν καθόλου για να συνδέσει το κινητό της με αυτό. Εμείς βέβαια της εξηγήσαμε τα πάντα για τη συνδεσιμότητα του νέου Skoda Karoq που ακούει στον όρο Skoda Connect και αποτελείται από 3 πακέτα υπηρεσιών. Το πακέτο Infotainment Online που παρέχει συστήματα πλοήγησης και πληροφόρησης, το πακέτο Care Connect που επιτρέπει να ελέγχει ο χρήστης ορισμένες λειτουργίες του αυτοκινήτου με το smartphone και παρέχει μια σύνδεση στον συνεργάτη service της επιλογής του και την τρίτη θεμελιώδη υπηρεσία, την κλήση έκτακτης ανάγκης. 

Μου λέει μέχρι και πότε να ξεκουραστώ!
«Το νέο Skoda Karoq είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά Skoda» είχαμε πει στην Σωτηρία όταν της το παραδώσαμε, και η μέχρι στιγμής εμπειρία της μαζί του, το έχει επιβεβαιώσει… «Με ενημερώνει, μέχρι και πότε να ξεκουραστώ, ενώ μια φορά με είχε προειδοποιήσει ότι μπροστά υπήρχε σταματημένο όχημα», μας είπε η ίδια. 

Βέβαια, εκτός από το σύστημα Front Assist με σύστημα υποβοήθησης πεζών που προειδοποιεί για τον κίνδυνο σύγκρουσης και σε περίπτωση αναπόφευκτης σύγκρουσης επεμβαίνει στα φρένα, ή φρενάρει επίσης ακαριαία σε περίπτωση που πεζός βρεθεί απότομα στο δρόμο του αυτοκινήτου, το Karoq είναι πλούσιο και με άλλα συστήματα ασφαλείας. 

Για παράδειγμα διαθέτει σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου που βοηθά τον οδηγό να αλλάζει λωρίδα με ασφάλεια, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, σύστημα ειδοποίησης πίσω διερχόμενης κυκλοφορίας που σε διευκολύνει όταν ξεπαρκάρεις κάθετα στον δρόμο γιατί ανιχνεύει μέσω 2 ραντάρ οχήματα και πεζούς, ενώ τέλος διαθέτει αυτόματο προσαρμοζόμενο ρυθμιστή ταχύτητας που κάνει την οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο, σε συνδυασμό με το σύστημα Lane Assist, πραγματικό παιχνιδάκι.

Είναι πολύ πρακτικό!
Η Skoda ξεχωρίζει με τις simply clever λύσεις είχαμε πει στην Σωτηρία και η καθημερινή της διαβίωση με το μοντέλο ήρθε να μας επιβεβαιώσει. Το πορτ-μπαγκάζ είναι μεγάλο και διαθέτει συστήματα για να παραμένουν οι αποσκευές τακτοποιημένες (π.χ. άγκιστρα και διαχωριστικά τοιχώματα, στο εσωτερικό υπάρχουν πολλοί χώροι για μικροαντικείμενα, ενώ μικρές λεπτομέρειες όπως τα συρόμενα καθίσματα, οι θύρες USB, οι θήκες για μεγάλα μπουκάλια του νερού μέχρι και η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του κινητού κάνουν την καθημερινότητά σου πολύ πιο εύκολη…

PEIRAIOS LEASING
OPEL