Με κάποιους μήνες καθυστέρηση θα ξεκινήσει η παραγωγή του Infiniti QX55.

Πάει πίσω η παραγωγή του Infiniti QX55

1.433 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2020)

Με κάποιους μήνες καθυστέρηση θα ξεκινήσει η παραγωγή του Infiniti QX55, του επερχόμενου crossover της ιαπωνικής μάρκας.

Το Νοέμβριο αντί για τον Ιούνιο του 2020 θα ξεκινήσει η παραγωγή του Infiniti QX55, σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, τα οποία επικαλούνται μία ενημερωτική επιστολή που έστειλε η εταιρεία στους προμηθευτές της. Στην επιστολή η εταιρεία επικαλέστηκε επιχειρησιακούς λόγους χωρίς ωστόσο να γίνεται περισσότερη λεπτομερής.
 
Η Infiniti δεν έχει παρουσιάσει ακόμη το QX55, μένοντας μόνο στις εικόνες teaser που έχει δώσει στο φως της δημοσιότητας. Θυμίζουμε πως πρόκειται για ένα crossover με κουπέ στοιχεία. Όταν το αυτοκίνητο έρθει, θα τοποθετηθεί μεταξύ των QX50 και QX60 στη γκάμα της εταιρείας, εξ ου και η ονομασία που επιλέχτηκε να πάρει, με σκοπό να μπει απέναντι από μοντέλα όπως οι BMW X4 και Mercedes-Benz GLC Coupe.
 
Ο κινητήρας πιθανότατα θα παραμείνει ο ίδιος με αυτόν του QX50. Αν αυτό ισχύσει και στην πράξη τότε μιλάμε για τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2,0 λίτρων με μεταβλητή αναλογία συμπίεσης που προσφέρει 272 ίππους και 280 Nm ροπής. Το μοτέρ θα συνεργάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ διαθέσιμες θα είναι εμπροσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις.
 
Με την παραγωγή του QX55 να ξεκινάει τον Νοέμβριο, το μοντέλο θα φτάσει σε όποιες αγορές προσφερθεί μέσα στο 2021!

Mercedes
test center