Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν, η Jeep επιβεβαίωσε ότι ένας Hemi V8 κινητήρας 6,4 λίτρων μπορεί να χωρέσει στο Wrangler.

Παίρνει V8 μοτέρ το Jeep Wrangler;

1.755 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2020)

Μία teaser εικόνα που αφήνει να εννοηθεί πως το Wrangler πιθανότατα θα λάβει κάτω από το καπό έναν V8 κινητήρα έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Jeep.


Η μάρκα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook έδειξε ένα Jeep Wrangler με ογκώδες καπό, το οποίο είχε ενσωματωμένο έναν μεγάλο αεραγωγό και το σήμα 392. Τα παραπάνω στοιχεία σε συνδυασμό πως τις φήμες που έχουν υπάρξει κατά το παρελθόν πως η Jeep ετοιμάζει μία νέα έκδοση του Wrangler με έναν V8 κινητήρα που θα του δώσει επιπλέον ισχύ, κάνουν πολλούς να πιστεύουν πως το εικονιζόμενο αυτοκίνητο είναι αυτό.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στο  παρελθόν, η Jeep επιβεβαίωσε ότι ένας Hemi V8 κινητήρας 6,4 λίτρων μπορεί να χωρέσει στο Wrangler, όπως και στο Gladiator. Από άποψη ισχύς το εν λόγω μοτέρ προσφέρει 491 ίππους και 644 Νm ροπής, χαρακτηριστικά που είναι πολύ πιο ισχυρά από αυτά που μπορούν να προσφέρουν οι διαθέσιμοι, αυτή τη στιγμή, κινητήρες.
 
Κλείνοντας πρέπει να πούμε πως το χρονικό σημείο που επέλεξε η Jeep να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Ford σκοπεύει άμεσα να παρουσιάσει το νέο Bronco και έτσι η Jeep πιστεύει πως το τάιμινγκ είναι το κατάλληλο για να βάλει στην «πρίζα» τους οπαδούς των off-road οχημάτων.
 
Πλέον μένει να φανεί αν όντως η Jeep έχει στα σκαριά να παρουσιάσει ένα Wrangler με V8 μοτέρ ή κρύβει κάτι άλλο πίσω από την teaser εικόνα.

Mercedes
test center