Ένα Land Rover από άλλη εποχή.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα Land Rover από άλλη εποχή.

Παιχνίδι για μεγάλα παιδιά

4.289 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2017)

Αμερικάνικος οίκος αναπαλαιώσεων ανέλαβε την αναγέννηση ενός στρατιωτικού Land Cruiser με το αποτέλεσμα να φέρνει αναμνήσεις.

Θα συμφωνούσαμε πως η αγορά των κλασσικών οχημάτων επηρεάζεται από έναν ακόμα παράγοντα σε σχέση με τις υπόλοιπες. Αυτός δεν είναι άλλος από τις αναμνήσεις που έχουμε από πολλά αυτοκίνητα μινιατούρες  με τα οποία παίζαμε μικροί και τώρα, ενήλικες πια, θέλουμε να τα οδηγούμε.  

Στρατιωτικό τζιπάκι σε κατάσταση καινούριου.

Στρατιωτικό τζιπάκι σε κατάσταση καινούριου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι το «στρατιωτικό τζιπάκι» Land Cruiser του 1981. Ο αμερικάνικος οίκος ανακατασκευών FJ Company, ειδικεύεται στα κλασικά Land Cruiser και ανέλαβε να «αναγεννήσει» ένα τέτοιο αυτοκίνητο, που στο παρελθόν ανήκε στον στρατό της Κολομβίας.

Οι εργασίες στο συγκεκριμένο όχημα περιελάμβαναν, βάψιμο στο original μπεζ της Toyota, αναβάθμιση της ανάρτησης και τοποθέτηση ενός custom soft top. Ακόμα, αναβαθμίστηκε ο φωτισμός με λάμπες Led, αντικαταστάθηκαν τα παλιά σκουριασμένα σήματα με νέα και ανακατασκευάστηκε εκ νέου το σαλόνι.

Τέλος, τοποθετήθηκαν, ένα σύγχρονο σύστημα κλιματισμού, νέο ηχοσύστημα ενώ αναβαθμίστηκε και ο 3F κινητήρας και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που ήταν και ο δυνατότερος που έβγαινε στην παραγωγή. Το όχημα θα καταλήξει σε συλλέκτη στο Texas, στη θέση του οποίου σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto