Ακόμα λίγη περισσότερη γοητεία πρόσθεσε στο Tiguan η Volkswagen, μέσω του νέου της πακέτου Black Style R-Line.

Μιλώντας για το κόστος, στην αγορά της Γερμανίας το πακέτο κοστίζει 3.365 ευρώ.

Πακέτο Black Style R-Line για το Tiguan

9.429 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2018)

Ακόμα λίγη περισσότερη γοητεία πρόσθεσε στο Tiguan η Volkswagen, μέσω του νέου της πακέτου Black Style R-Line.

Το νέο πακέτο το οποίο διαφοροποιεί την εξωτερική εμφάνισή του γερμανικού SUV είναι διαθέσιμο μόνο για το 5θέσιο μοντέλο στις εκδόσεις Comfort και Highline, καθώς να θυμίσουμε πως η μάρκα με έδρα το Wolfsburg προσφέρει το Tiguan και με επτά θέσεις (Tiguan Allspace).
 
Αυτοί που θα επιλέξουν το πακέτο Black Style R-Line θα δουν το αυτοκίνητό τους να επωφελείται από μαύρες ζάντες 19 ιντσών, μαύρα καπάκια πλαϊνών καθρεπτών, όπως και περιγράμματα γύρω από τα παράθυρα. Επιπλέον ίδια απόχρωση έχουν οι ράγες οροφής, ενώ άλλα οπτικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μία μαύρη λεπρή λωρίδα στον οπίσθιο προφυλακτήρα  και στο πλαϊνό των θυρών. Τα νέα μαύρα διακοσμητικά στοιχεία ολοκληρώνουν την εμφάνισή τους  στην αεροτομή αλλά και στο δερμάτινό τιμόνι.
Μιλώντας για το κόστος, στην αγορά της Γερμανίας το πακέτο κοστίζει 3.365 ευρώ, ενώ αν κανείς έχει επιπλέον 490 ευρώ μπορεί να τα δαπανήσει προσθέτοντας 20άρες ζάντες «Suzuka» και αυτές βεβαίως σε μαύρη απόχρωση.
 
Να θυμάστε ότι υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί καθώς η VW πωλεί το Tiguan με το πακέτο Black Style R-Line μόνο σε ένα από τα ακόλουθα χρώματα: Λευκό (Pure White και Mother-of-Pearl-Effect Oryx White), Μαύρο (Pearl-Effect Deep Black) και Γκρι (Indium Gray Metallic).
 
Τέλος να θυμίσουμε πως όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που η μάρκα εργάζεται πάνω στην κατασκευή του πιο ισχυρού Tiguan R, το οποίο θα μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Toyota
moto