Παραδόθηκε το «ψυχαναγκαστικό» Opel Insignia

2.849 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2019)

Τι κοινό μπορεί να έχουν το Opel Insignia Grand Sport και ο ψυχαναγκασμός; Την παράδοση ενός πολύ... ιδιαίτερου μοντέλου για εκείνους που η τελειομανία περνάει σε άλλα επίπεδα.

Ο ψυχαναγκασμός ή ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (ΙΨΔ) όπως είναι η επιστημονική ορολογία, περιλαμβάνεται στην κατηγορία των αγχωδών διαταραχών και είναι η συνθήκη, όπου ένα άτομο παγιδεύεται από μια σειρά επαναληπτικών σκέψεων και συμπεριφορών, επηρεάζοντας την καθημερινότητά του.

Στην περίπτωση που αναρωτιέστε πως αυτή η διαταραχή μπορεί να συσχετιστεί με το Opel Insignia έχουμε να σας πούμε πως, η Opel πέτυχε ένα ορόσημο πωλήσεων με την παράδοση του 1.111.111ού Insignia στον Thomas Breser, Διευθύνοντα Σύμβουλο της IDE Integrated Dynamics Engineering από τον Xavier Duchemin, Διευθύνοντα Σύμβουλο Πωλήσεων, Aftersales και Μάρκετινγκ της Opel.
 

Το συγκεκριμένο εταιρικό Opel Insignia Sports Tourer που προορίζεται για τον στόλο της IDE χρησιμοποιεί τον δίλιτρο turbo-diesel κινητήρα ισχύος 170 ίππων, που συνδυάζεται με το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και σύστημαstart/stop.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως, το  νέο Insignia κυκλοφόρησε στην αγορά την άνοιξη του 2017 σε εκδόσεις Grand Sport sedan, Sports Tourer και Country Tourer station wagon, ενώ μετέπειτα προστέθηκε στη γκάμα και η κορυφαία GSi έκδοση με κινητήρα 2.0L BiTurbo diesel των 210 ίππων και οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

FORD E-TRANSIT
NISSAN