Παράταση Peugeot Spring Sales έως 25 Μαΐου

1.557 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2019)

Μέχρι το Σάββατο 25 Μαΐου παρατείνεται η περίοδος ειδικών τιμών Spring Sales της Peugeot σε όλη την γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων στο επίσημο δίκτυο διανομέων της.

Η Peugeot ανακοίνωσε στις αρχές του μήνα το πρόγραμμα που αφορά σε ειδικές τιμές αγοράς, με εκπτώσεις έως και 6.300 ευρώ, ενός εκ των μοντέλων της μάρκας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου ανοιξιάτικου δεκαημέρου προσφορών.
 

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας και τους πλήθους των υποψηφίων αγοράστων που επισκέφθηκαν το πανελλαδικό δίκτυο της Peugeot από την πρώτη κιόλας ημέρα ισχύος της εμπορικής πολιτικής Spring Sales, η γαλλική φίρμα αποφάσισε να παρατείνει την ισχύ των ειδικών τιμών αυστηρά έως και το Σάββατο 25 Μαϊου, προκειμένου να εξυπηρετήσει όλα τα αιτήματα των φίλων της μάρκας.

Οι ειδικές τιμές Spring Sales αφορούν την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της Peugeot σε ευρεία γκάμα εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού, ενώ ισχύουν τιμές έκπληξη με όφελος έως 6.300 ευρώ. Οι μοναδικές προσφορές Spring Sales ισχύουν και για την οικογένεια των SUVs της Peugeot, 2008, 3008 και 5008.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN