Παράταση έως τη Δευτέρα για Τέλη Κυκλοφορίας! Επιστρέφονται τα πρόστιμα

5.251 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2021)

Το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε την παράταση της καταβολής των τελών κυκλοφορίας έως και την ερχόμενη Δευτέρα. Πρόστιμα που τυχόν καταβλήθηκαν θα επιστραφούν.

Η χθεσινή μέρα, Παρασκευή 26 Φεβαρουαρίου είχε οριστεί ως η τελευταία ημέρα καταβολής των Τελών Κυκλοφορίας ή παράδοσης πινακίδων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myCAR (Δες πως καταθέτεις πινακίδες με λίγα κλικ).

Ωστόσο, το επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών, δίνει ακόμα μια ευκαιρία σε όσους αμέλησαν ή δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες πληρωμής των Τελών ή ηλεκτρονικής κατάθεσης των πινακίδων παρατείνοντας μέχρι τη Δευτέρα 1/3/2021 την προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή τελών κυκλοφορίας έτους 2021.

Πρόστιμα τελών κυκλοφορίας που τυχόν καταβλήθηκαν από 27/2/2021, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, επιστρέφονται ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.

Σύμφωνα με το Θέμα, η μεγαλύτερη δυσκολία για την εξεύρεση λύσης ήταν ότι ακόμα και αν κάποιος προχωρούσε σε πληρωμή σήμερα ή αύριο μέσω e-banking τα Τέλη στην τράπεζα, θα φαινόντουσαν από Δευτέρα 1 Μαρτίου σαν έσοδα που λογιστικά θα πρέπει να αφαιρεθούν από το 2020 και να προσμετρηθούν στο 2021.

Toyota
moto