Στην teaser εικόνα που δημοσίευσε η μάρκα βλέπουμε την σκοτεινή σιλουέτα του Precept.

Παρουσιάζει νέο πρωτότυπο η Polestar

1.460 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2020)

Ένα νέο πρωτότυπο αναμένεται να παρουσιάσει η Polestar, το οποίο θα αποτελεί την προεπισκόπηση ενός μελλοντικού και φυσικά αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου που θα ακολουθήσει τα μοντέλα παραγωγής των Polestar 1 και 2.

Όντας προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνισή του σε μία ειδική εκδήλωση αργότερα αυτό το μήνα, το πρωτότυπο ονομάζεται Precept και θα δείχνει την κατεύθυνση που ακολουθεί η μάρκα, όπως εκείνη τόνισε. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το νέο αυτοκίνητο είναι ελάχιστες, όπως και οι πληροφορίες που μπορούμε να αντλήσουμε από την teaser εικόνα που δημοσίευσε η μάρκα.
 
Σε αυτή βλέπουμε την σκοτεινή σιλουέτα του Precept από πάνω, ενώ τα LED φωτιστικά σώματα στο μπροστά μέρος αλλά και μία φωτιζόμενη λωρίδα στο πίσω μέρος, είναι τα δύο βασικά στοιχεία που ξεχωρίζουν. Στο τεχνικό κομμάτι το αυτοκίνητο θα καθίσει στην πλατφόρμα Compact Modular Architecture (CMA) υιοθετώντας πιθανότατα το ίδιο σύστημα κίνησης του Polestar 2.
 
Τέλος, με την Polestar να υποστηρίζει πως το Precept «διαμορφώνει το μέλλον της εμφάνισης και της αισθητικής της», μας κάνει να περιμένουμε ότι το μοντέλο θα διαθέτει premium χαρακτηριστικά, προηγμένη τεχνολογία και μινιμαλιστικό στυλ.

AUTOFIT PASXA
vw