Το μοντέλο που θα κάνει ντεμπούτο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το DS3 Crossback.

Παρουσιάζεται το νέο DS3 Crossback (+vid)

3.785 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2018)

Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία γύρω από το νέο μοντέλο της DS που θα παρουσιαστεί αύριο στο Παρίσι. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Τη νέα προσθήκη στη γκάμα της θα αποκαλύψει αύριο 13 Σεπτεμβρίου η DS στο Σχεδιαστικό Κέντρο της μάρκας στο Παρίσι. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω internet, ενώ μέχρι τότε η γαλλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα teaser για το τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Το μοντέλο που θα κάνει ντεμπούτο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το DS3 Crossback που θα αποτελέσει και το μικρότερο crossover της μάρκας μέχρι αυτή την στιγμή, τουλάχιστον  από όσα αποκαλύπτουν διάφορες φωτογραφίες. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα δανειστεί πολλά στοιχεία από το DS7 Crossback, θα είναι αρκετά μυώδες σε σχεδίαση ενώ στον εσωτερικό διάκοσμο, η καμπίνα θα είναι σημαντικά εκμοντερνισμένη με hi-tech εξοπλισμό.
 
Πηγές μας από την Γαλλία αναφέρουν ότι θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσει και το νέο Peugeot 208 και θα προσφέρεται με μια σειρά από κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Το ντεμπούτο του μπροστά στο κοινό θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι στις αρχές Οκτώβρη.

Toyota
test center