Pastrana αντί Block στο Gymkhana 11

1.893 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2020)

Η δημοφιλής σειρά των αυτοκινητιστικών βίντεο με την επωνυμία Gymkhana είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Ken Block, ωστόσο για την 11η δόση ο Αμερικανός οδηγός αναμένεται να περάσει στο παρασκήνιο δίνοντας τη θέση του στον Travis Pastrana.


Όπως αναφέρουν μέσα του εξωτερικού για το Gymkhana 11 ο Block θα παραδώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Pastrana, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά έπειτα από τη 12ετή πορεία της σειράς, όταν και ανέβηκε το πρώτο βίντεο της Gymkhana  στο YouTube που είχε κάνει την εμφάνισή του εκείνο τον καιρό.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Travis Pastrana δεν είναι άγνωστος με τη σειρά. Στο παρελθόν έχει διατελεί πολλές φορές ως ο guest star, έχοντας παρουσία τόσο στο Gymkhana 5 όσο και στο Gymkhana 10. Μάλιστα μαζί με τον Pastrana θα επιστρέψει στη σειρά και η Subaru, σπάζοντας έτσι την κυριαρχία της Ford με την οποία είναι συνδεδεμένος ο Block.
 
Όσον αφορά το αυτοκίνητο που θα οδηγήσει ο Pastrana προκειμένου να μας εντυπωσιάσει με τα κόλπα του και τις ικανότητές του, μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό. Δεν αποκλείεται όμως αυτό να είναι ένα τροποποιημένο Subaru Impreza WRX STI.  Όπως και να έχει θα μάθουμε σε λίγο καιρό.

Toyota
moto