Η ελαφρώς στραμμένη προς τον οδηγό κεντρική κονσόλα τονίζει τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα του μοντέλου.

Η ελαφρώς στραμμένη προς τον οδηγό κεντρική κονσόλα τονίζει τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα του μοντέλου.

Εσωτερικό-Χώροι

58.214 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2013)

Το εσωτερικό της BMW 520d διακρίνεται για την πολυτέλεια και την υψηλή ποιότητα που προσφέρει, αφού έχουν επιλεγεί κορυφαία σε ποιότητα υλικά που η συναρμογή τους δεν έχει ατέλειες. Η σχεδίαση είναι οδηγοκεντρική ακολουθώντας τα πρότυπα της BMW, ενώ high-light αποτελεί ο ψηφιακός πίνακας οργάνων - ουσιαστικά πρόκειται για μία ενιαία οθόνη- ο οποίος αλλάζει ενδείξεις και απόχρωση (μπλε, κόκκινο-μάυρο, κόκκινο) ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει (Comfort, Normal, Sport αντίστοιχα).
Κατά τα άλλα, η θέση οδήγησης είναι πολύ καλή, η εργονομία απροβλημάτιστη και η πρακτικότητα αρκετά καλή.


Με δεδομένο ότι η ποιότητα στο εσωτερικό είναι κορυφαία, το επόμενο που μένει, ώστε να αισθανθείς σαν να βρίσκεσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου, είναι οι χώροι. Στο κομμάτι αυτό λοιπόν, το μακρύ μεταξόνιο της BMW 520d προσφέρει πολύ καλούς χώρους για τα γόνατα ακόμη και υψηλόσωμων επιβατών, ενώ το φάρδος και ύψος είναι μεγάλο ώστε να καθίσουν με άνεση δύο ενήλικες. Ωστόσο, ένας τρίτος θα πρέπει να στριμωχτεί και αυτό κυρίως εξαιτίας του μεγάλου κεντρικού τούνελ μετάδοσης.
Από την άλλη, το πορτ-μπαγκάζ της 5άρας έχει 520 λίτρα χωρητικότητα και το άνοιγμα της πίσω πόρτας είναι μεγάλο, που σημαίνει ότι η 5άρα χωράει και πολλά, και ογκώδη αντικείμενα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto