Η Kia δε θέλησε να καμουφλάρει το ανανεωμένο Sportage, ενώ το τροφοδοτούσε με καύσιμο στο Nürburgring και οι κατασκοπευτικοί φωτογράφοι ήταν εκεί.

Οι διαφορές του ανανεωμένου SUV σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο δεν είναι μεγάλες.

Στο πίσω μέρος, μια κόκκινη λωρίδα εκτείνεται και ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα.

H μοναδική φωτογραφία της καμπίνας δεν μας παρέχει την δυνατότητα αν εντοπίσουμε τις όποιες αλλαγές θα έχουν υπάρξει.

«Πεντακάθαρο» το ανανεωμένο Kia Sportage

7.223 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2018)

Η Kia δε θέλησε να καμουφλάρει το ανανεωμένο Sportage, ενώ το τροφοδοτούσε με καύσιμο στο Nürburgring και οι κατασκοπευτικοί φωτογράφοι ήταν εκεί.

Όπως μπορείτε να δείτε αυτό είναι το ανανεωμένο Kia Sportage, το οποίο εντοπίστηκε από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς στη Γερμανία. Οι διαφορές του ανανεωμένου SUV σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο δεν είναι μεγάλες, ωστόσο όπως φαίνεται αρκούν για να του δώσουν μια πιο φρέσκια εικόνα.
 
Στο εμπρόσθιο μέρος έχει υπάρξει μια μικρή τροποποίηση στο styling στο σημείο που βρίσκονται τα φώτα ομίχλης, τα οποία χωρίζει πλέον μια νικελένια γραμμή, ενώ μικροδιαφορές υπάρχουν και στον αεραγωγό στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα. Από κει και πέρα η μύτη της τίγρης όπως ονομάζουν τη χαρακτηριστική γρίλια, φαίνεται να έχει διευρυνθεί λίγο προς τις δύο άκρες, ενώ υπάρχουν επίσης επανασχεδιασμένοι, πλήρεις προβολείς LED, οι οποίοι θα πρέπει να παρέχουν πολύ καλύτερο φωτισμό στο δρόμο.
Στο πίσω μέρος, μια κόκκινη λωρίδα εκτείνεται και ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα, ενώ το κάτω τμήμα του προφυλακτήρα αποκτά επίσης μια λωρίδα χρωμίου και επιπλέον ανακλαστήρες.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό η μοναδική φωτογραφία της καμπίνας δεν μας παρέχει την δυνατότητα αν εντοπίσουμε τις όποιες αλλαγές θα έχουν υπάρξει, ωστόσο φαίνεται να έχει εγκατασταθεί μια οθόνη που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών. Στα μηχανικά σύνολα σύμφωνα με τις υπάρχουσες φήμες η μοναδική προσθήκη που αναμένεται να υπάρξει θα είναι αυτή μιας ήπιας υβριδικής έκδοσης με στόχο της να μειώσει τις εκπομπές ρύπων και να βελτιώσει την εξοικονόμηση καυσίμου.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η ολοκληρωμένη εικόνα που παρουσιάζει το Kia Sportage σημαίνει πως το κορεατικό SUV είναι κοντά στο να κάνει την επίσημη εμφάνισή του, η οποία δεν αποκλείεται να γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο, που είναι το επόμενο σημαντικό γεγονός της αυτοκινητοβιομηχανίας.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto