Μεγαλώνει σε διαστάσεις το επόμενο Roomster και βασίζεται πάνω στο VW Touran, ώστε να τοποθετηθεί στα μικρομεσαία πολυχρηστικά (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία)

Μεγαλώνει σε διαστάσεις το επόμενο Roomster και βασίζεται πάνω στο VW Touran, ώστε να τοποθετηθεί στα μικρομεσαία πολυχρηστικά (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία)

Skoda Van: Το νέο Roomster μεγαλώνει από το 2016

64.875 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2015)

Το Skoda Roomster το έχουμε γνωρίσει από το 2006 ως μια πολύ αξιόλογη επιλογή στην κατηγορία των μικρών πολυχρηστικών. Πλέον όμως, η Skoda μας ετοιμάζει τη δεύτερη γενιά του μοντέλου για την επόμενη χρονιά, η οποία θα αλλάξει ρότα και θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, ώστε να τοποθετηθεί στη μικρομεσαία MPV κατηγορία. Το αυτοκίνητο, δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το εάν θα διατηρήσει την ονομασία «Roomster», ενώ τεχνικά, θα βασιστεί πάνω στην ίδια πλατφόρμα με αυτή του VW Touran. Αυτό με λίγα λόγια, σημαίνει ότι από τα 4,214 μέτρα μήκους του τωρινού Roomster, το επόμενο μοντέλο θα ανέβει στα 4,406 μέτρα, χωρίς να αποκλείεται και για πρώτη φορά η ύπαρξη και 7θέσιας έκδοσης στη γκάμα.

«Σοβαρό» και πρακτικό
Το επόμενο Skoda Roomster, όπως μας αποκαλύπτουν οι κατάσκοποί μας, θα έλθει με ένα μεγαλύτερο αμάξωμα ενός όγκου, με πολλές γυάλινες επιφάνειες, αλλά και αρκετές σχεδιαστικές ομοιότητες με το υπάρχον VW Touran. Φυσικά, στο εμπρόσθιο τμήμα του θα λάβει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία των μοντέλων της Skoda, αποκτώντας μια «σοβαρή» εικόνα. Ξεχωρίζουμε τα τετραγωνισμένα φωτιστικά με τη λωρίδα φώτων ημέρας LED, την πολυγωνική χρωμιωμένη γρίλια, αλλά και τις οριζόντιες εισαγωγές του προφυλακτήρα. Στο εσωτερικό από την άλλη, θα έχουμε ακόμη περισσότερες δυνατότητες διαμόρφωσης των καθισμάτων (αναδιπλούμενα και αφαιρούμενα), με το πορτ-μπαγκάζ να αυξάνεται σημαντικά και να φθάνει λίγο πριν τα 700 λτ. χωρητικότητας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center