Αν και είναι κάπως παρακινδυνευμένο, θα μπορούσαμε να «βαφτίσουμε» το μοντέλο που ετοιμάζει η Skoda (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτο) ως Octavia Coupe (ή μήπως CC;).

Αν και είναι κάπως παρακινδυνευμένο, θα μπορούσαμε να «βαφτίσουμε» το μοντέλο που ετοιμάζει η Skoda (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτο) ως Octavia Coupe (ή μήπως CC;).

Skoda Octavia CC: 4θυρο coupe μοντέλο ετοιμάζει η Skoda για το 2015

64.887 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2015)

Στην περασμένη έκθεση της Γενεύης, η Skoda παρουσίασε ένα πολύ σημαντικό για αυτήν πρωτότυπο όχημα, το VisionC Concept. Βλέπετε, με βάση ασφαλείς πληροφορίες, το εν λόγω concept θα αποτελέσει την πηγή έμπνευσης για το 4θυρο coupe μοντέλο που ετοιμάζει η Skoda για το 2015. Το παραπάνω είναι εμφανές και στις αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες μας, τις οποίες μας τις εμπιστεύθηκε ο «κατάσκοπός» μας κατά αποκλειστικότητα.

Το «κουπεδίζων» σεντάν μοντέλο της τσέχικης φίρμας, θα στηριχθεί στην 3η γενιά της Skoda Octavia, η οποία –με τη σειρά της- στηρίζεται στην πλατφόρμα MQB του ομίλου VW. Ενώ θα περίμενε κανείς η τετράθυρη, κουπέ εκδοχή της Octavia να διαφοροποιείται στο πλάι, οι πληροφορίες την θέλουν να έχει και αρκετά διαφοροποιημένη όψη. Από τις αποκλειστικές, κατασκοπευτικές φωτογραφίες διακρίνεται πως το μοντέλο θα φέρει νέα μάσκα και κυρίως νέα τριγωνικά φανάρια τεχνολογίας LED, δύο σχεδιαστικά στοιχεία που τις εξασφαλίζουν ένα πολύ μοντέρνο και φουτουριστικό στιλ και τα οποία αντλούν έμπνευση από το VisionC Concept.

Στο πίσω μέρος, η γραμμή της οροφής θα πέφτει αρμονικά στον τρίτο όγκο αφήνοντας έτσι αρκετό χώρο για τους επιβάτες και τονίζοντας ταυτόχρονα το δυναμικό της προφίλ. Όσον αφορά τους κινητήρες και τις διαστάσεις, οι πρώτες πληροφορίες λένε πως το εξωτερικό μήκος δεν θα διαφοροποιείται παρά μόνο το ύψος θα είναι μικρότερο, ενώ ίδια με την υπάρχουσα θα είναι και η γκάμα των κινητήριων συνόλων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto