• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

H πανοραμική οροφή στην Continental GT.

Περισσότερες επιλογές για την Continental GT

1.112 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/7/2020

Βentley σημαίνει πολυτέλεια και για αυτό η μάρκα προσφέρει στην Continental GT ακόμα μεγαλύτερο κατάλογο από «καλούδια»


Αυτό το καλοκαίρι, οι πελάτες της υπερπολυτελούς Continental GT θα μπορούν να επιλεξουν ανάμεσα σε περισσότερα χρώματα για την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου, να εξοπλίσουν το αυτοκίνητο με τιμόνι νέου τύπου και να τοπθετήσουν γυάλινη πανοραμική οροφή και την έκδοση με τον V8 κινητήρα.

Από σήμερα, η Bentley προσθέτει στην παλέτα τρεις νέες επιλογές, τα χρώματα Viridian, Patina και Snow Quartz. Με την προσθήκη της πανοραμικής γυάλινης οροφής και των περαιτέρω χρωμάτων βαφής, ο αριθμός των πιθανών διαμορφώσεων συνεχίζει να αυξάνεται, ξεπερνώντας σχεδόν τις 10 δισεκατομμύρια παραλλαγές.

Το Viridian είναι μια μοντέρνα εκδοχή του παραδοσιακού βρετανικού Racing Green και είναι εμπνευσμένη από το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε στο πρωτότυπο EXP10 Speed ​​6. Το Patina είναι εμπνευσμένο από την αύρα των γυαλισμένων μετάλλων με αίσθηση σαμπάνιας και μεταξιού. Το Snow Quartz είναι ένα μοντέρνο λευκό χρώμα που δημιουργεί μια απλή και φρέσκια σιλουέτα που παρέχει έναν άπειρο αριθμό ευκαιριών για τη δημιουργία συνδυασμών.

Η πανοραμική γυάλινη οροφή είναι τώρα επίσης διαθέσιμη σε όλα τα coupe Continental GT,  δίνοντας μια νέα προοπτική, ενώ ταυτόχρονα φωτίζει την εξαιρετική χειροτεχνία της καμπίνας. Το τιμόνι νέου τύπου προσφέρεται στον στάνταρ εξοπλισμό, με αναθεωρημένο σχήμα και προφίλ και μπορεί να ανιχνεύσει πότε κρατιέται από τον οδηγό σε όλη την περίμετρό του, ένα ζωτικό νέο μέτρο ασφαλείας για τα ημιαυτόνομα συστήματα, επειδή η νέα νομοθεσία ορίζει ότι οι οδηγοί πρέπει να διατηρούν επαφή με το τιμόνι ανά πάσα στιγμή όταν το αυτοκίνητο κινείται.

Tags: BENTLEY