Το εσωτερικό προέρχεται από το 208, με το μικρής διαμέτρου τιμόνι να ξεχωρίζει. Τα βλέμματα αναμφίβολα τραβάει η οθόνη των 7 ιντσών του συστήματος infotainment. Μην φέρετε CD μαζί σας, δεν έχει υποδοχ
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό προέρχεται από το 208, με το μικρής διαμέτρου τιμόνι να ξεχωρίζει. Τα βλέμματα αναμφίβολα τραβάει η οθόνη των 7 ιντσών του συστήματος infotainment. Μην φέρετε CD μαζί σας, δεν έχει υποδοχή, μόνο usb stick.

Εσωτερικό: Μοντέρνο, hitech, από 208 φερμένο!

74.883 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2014)

Μόλις κάτσεις στα αναπαυτικά καθίσματα (τα οποία κρατούν καλά το σώμα), είτε του οδηγού, είτε του συνοδηγού, διαπιστώνεις με την πρώτη ότι ο εσωτερικός διάκοσμος προέρχεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από το μικρότερο Peugeot 208. Ο οδηγός έχει μπροστά του ένα μικρής διαμέτρου τιμόνι, που διαθέτει όλα τα αναγκαία χειριστήρια για τον έλεγχο του συστήματος infotainment, το οποίο στην ψηλότερη θέση του κρύβει ελαφρά το κατώτερο μέρος του πίνακα οργάνων.
Η θέση οδήγησης βρίσκεται σχετικά εύκολα, αλλά ναι, δεν είναι η ιδέα σας, κάθεστε ψηλά. Βέβαια αυτό έχει και τα καλά του, μιας και σε συνδυασμό με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες χαίρεστε την άπλετη ορατότητα. 
Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι αρκετά ποιοτικά. 
Το ανώτερο μέρος του ταμπλό αποτελείται από μαλακό (αλλά όχι αφρώδες) υλικό και μόνο στο κατώτερο μέρος του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας θα βρείτε σκληρό πλαστικό. 
Στην κεντρική κονσόλα παραμένει το εντυπωσιακό σύστημα infotainment με την μεγάλη οθόνη αφής, που δείχνει πολύ hi-tech. Βέβαια ο χειρισμός του συστήματος απαιτεί εξοικείωση, ώστε να μην αποσπάει το βλέμμα του οδηγού από το δρόμο.

To λιλιπούτειων διαστάσεων τιμόνι διαθέτει όλα τα αναγκαία χειριστήρια για τον έλεγχο του συστήματος 
infotainment.

To λιλιπούτειων διαστάσεων τιμόνι διαθέτει όλα τα αναγκαία χειριστήρια για τον έλεγχο του συστήματος infotainment.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN