To Peugeot 208 πλέον διατίθεται στο πλουσιότερο εξοπλιστικό πακέτο Allure, με δώρο το σύστημα πλοήγησης και την κάμερα οπισθοπορείας και τιμή που ξεκινά από τις 15.200 ευρώ.

Peugeot 208 με πλούσια δώρα

5.228 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2017)

Το νέο Peugeot 208 με τους βραβευμένους turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου προσφέρεται με καλύτερο εξοπλισμό από ποτέ τώρα και σε ανταγωνιστική τιμή!

Το Peugeot 208 επιστρέφει με πλουσιότερο εξοπλισμό, ακαταμάχητη τιμή και με τους αποδοτικότερους κινητήρες της αγοράς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της μάρκας. Σημειώνουμε πως ο τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1.2 PureTech 110 ίππων S&S έχει βραβευτεί τρεις διαδοχικές χρονιές ως ο «Κινητήρας της Χρονιάς» στην κατηγορία «1,0-1,4 λίτρων», συν του ότι η έκδοση 1.2 110 Allure (το πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού)  διατίθεται πλέον στην ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 15.200 ευρώ.
 

Στην τιμή αυτή μάλιστα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot προσφέρει δώρο το σύστημα πλοήγησης 3D Navigation, αλλά και την κάμερα οπισθοπορείας. Ως εκ τούτου με το Peugeot 208 δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναζήτηση του σημείου προορισμού σας, τις εναλλακτικές διαδρομές ή τον συνολικό χρόνο της διαδρομής σας. Με δώρο το σύστημα πλοήγησης 3D Navigation μπορείτε πάντα να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα τον προορισμό σας. Επίσης, στο 208 η κάμερα οπισθοπορείας κάνει πιο εύκολη από ποτέ την διαδικασία στάθμευσης απεικονίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο πίσω από το αυτοκίνητό σας. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η ελληνική αντιπροσωπεία της γαλλικής φίρμας προσφέρει για το νέο 208 ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει 4 χρόνια δωρεάν σέρβις και 4 χρόνια εγγύηση.

PEIRAIOS LEASING
moto