• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Peueot 508 1,6 PureTech συνδυάζει ιδανικά την άνεση με την ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά, ενώ οι 180 ίπποι του δίνουν το κάτι παραπάνω.

Η τριάρα έχει πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και αφήνει περισσότερα περιθώρια στον οδηγό για μια fun to drive εμπειρία.

Στο δρόμο: Δύο αντίθετοι κόσμοι

81.890 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/2/2020

Παρά τα ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά στο δρόμο, όπως η δυνατότητα να συνδυάζουν την άνεση με το δυναμισμό, οδηγικά τα δύο μοντέλα είναι εντελώς διαφορετικά. Καταρχάς το 508 έχει την κίνηση στους μπροστά τροχούς, ενώ η 320i στους πίσω. Οπότε εξΆ ορισμού η συμπεριφορά πάνω στο οδόστρωμα αλλάζει ανάμεσα στα δύο μοντέλα, με την τριάρα να έχει πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και να αφήνει περισσότερα περιθώρια στον οδηγό για μια fun to drive εμπειρία. Η σφιχτή ανάρτηση του 508 με την άμεση απόκριση και η πολύ καλή αίσθηση που λαμβάνει από το σύστημα διεύθυνσης, θα επιτρέψουν στον οδηγό του γαλλικού μοντέλο να εκμεταλλευτεί τον ισχυρό του κινητήρα και να πάρει το κάτι παραπάνω σε επίπεδο απόλαυσης.

Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει στο 508 είναι η άνεση που παρέχει στους επιβάτες, χάρη στο αρχοντικό πάτημα και την εξαιρετική λείανση των ανωμαλιών του δρόμου. Όχι φυσικά πως η 320 πάει πίσω στον τομέα της άνεσης και της ποιοτικής κύλισης. Και εδώ σπάνια η ανάρτηση θα ενοχλήσει με την απορροφητικότητά της ενώ και μέσα στο γερμανικό μοντέλο ταξιδεύεις «ατσαλάκωτος». Γενικότερα και τα δύο μοντέλα έχουν ένα πολύ ολοκληρωμένο οδηγικό προφίλ με την προτίμηση να έγκειται καθαρά στο αν κάποιος προτιμάει προσθιοκίνητο ή πισωκίνητο αυτοκίνητο.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια