Peugeot: Νέο ρεκόρ 10ετίας στην Ελλάδα

4.243 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2020)

Η Peugeot συνεχίζει την ανοδική της πορεία εντός συνόρων σημειώνοντας νέο ρεκόρ δεκαετίας το 2019 με αύξηση πωλήσεων άνω του 17%. Δείτε πως «έκλεισε» η χρονιά για την γαλλική φίρμα και σε ποια θέση τερμάτισε.

Το 2019 η γαλλική φίρμα έκανε νέο ρεκόρ 10ετίας, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις πανελλαδικά με 9.829 ταξινομήσεις, μία εντυπωσιακή αύξηση 17,4% σε σχέση με το 2018, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία  του συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ).
 
Ακόμα σημαντικότερα, η αύξηση των πωλήσεων της Peugeot, ήταν σχεδόν διπλάσια από αυτήν της ελληνικής αγοράς που το 2019 βελτίωσε τη θέση της κατά 10,4%. Για την γαλλική εταιρεία στην Ελλάδα, η περσινή επίδοση στις πωλήσεις, αποτελεί μεγάλη επιβράβευση από τους οδηγούς αλλά και ένα ακόμα βήμα προς την κορυφή.
 
Με συνεχείς επενδύσεις ακόμα και κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, η Peugeot στην Ελλάδα, κατάφερε να ανανεώσει πλήρως το δίκτυό της, δημιουργώντας σύμφωνα με την ανακοίνωση της μάρκας ένα σύγχρονο, δυναμικό αλλά και φιλικό περιβάλλον για τους πελάτες της, στο οποίο απολαμβάνουν εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου αλλά και πλήρη υποστήριξη πριν και μετά την αγορά του αυτοκινήτου τους.

Τέλος, με τα ολοκαίνουργια Peugeot 208, 2008 και το ηλεκτρικό e-208, η γαλλική μάρκα θέλει να βάλει τα θεμέλια ούτως ώστε να το φτάσει στην κορυφή το 2020.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw