Oι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Peugeot RCZ R, δημοσιεύτηκαν πριν το επίσημο ντεμπούτο του στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Oι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Peugeot RCZ R, δημοσιεύτηκαν πριν το επίσημο ντεμπούτο του στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood.

Peugeot RCZ R: Πρώτες επίσημες φωτογραφίες

9.524 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2013)

Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε την έναρξη του φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood για να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το Peugeot RCZ R, καθώς δημοσιεύτηκαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του.

Σε σχέση με το πρωτότυπο Peugeot RCZ R που είχαμε δει στο περσινό Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, οι αλλαγές που παρατηρούνται είναι κυρίως αισθητικού περιεχομένου και έχουν να κάνουν με επιλογές χρωματικών συνδυασμών, την προσθήκη του σήματος «R» στην εμπρόσθια γρίλια και το τρίτο στοπ κάτω από το πίσω σπόιλερ.
Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, έχουμε επίσης και μια πρώτη εικόνα του σπορτίφ εσωτερικού του γαλλικού μοντέλου, με τα δερμάτινα bucket καθίσματα και λεπτομέρειες κατά μήκος της καμπίνας που παραπέμπουν στον χαρακτήρα του RCZ R.
Σύμφωνα με τα έως τώρα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία έχουν ανακοινωθεί για το εντυπωσιακό μοντέλο της γαλλικής εταιρείας, θα εφοδιάζεται με τον 1.600άρη THP κινητήρα απόδοσης 270 ίππων, γεγονός που είναι αρκετό για να το καταστήσει ως το πλέον ισχυρό μοντέλο παραγωγής όλων των εποχών της Peugeot! Σε αυτό συνηγορούν και οι επιδόσεις του, καθώς για το 0-100 χλμ. / ώρα θα χρειάζεται κάτω από 6 δευτερόλεπτα.
Παράλληλα, το RCZ R θα εξοπλίζεται με νέα ανάρτηση, ζάντες αλουμινίου αντίστοιχης εμφάνισης και με Torsen μπλοκέ διαφορικό. Να σημειωθεί ότι στο φετινό φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο του και μάλιστα στα χέρια του οδηγού Bradley Philpot.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
Audi