• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πήρε άριστα το νέο Nissan Micra

Διαβάστηκε από 3077 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/11/2017
 

Γιατί οι ιδιοκτήτες του νέου Nissan Micra το… λατρεύουν; Δείτε τα αποτελέσματα του ανεξάρτητου οργανισμού Reevoo στον οποίο πήρε βαθμολογία 8,8 στα 10.

Η ανατροφοδότηση που λαμβάνει η Nissan από τους ιδιοκτήτες του νέου Micra, αποκάλυψε την αγάπη που έχουν για το αυτοκίνητό τους. Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα και τα σχόλια που δημοσιεύθηκαν μέσω του ανεξάρτητου οργανισμού Reevoo, αποκάλυψαν έναν εντυπωσιακό μέσο όρο βαθμολογίας 8,8 στα 10. Μάλιστα το ένα τρίτο εκ των συμμετεχόντων, έχουν  βαθμολογήσει με  10 στα 10 το νέο Micra.
 
Όπως είναι αναμενόμενο, η διοίκηση της Nissan δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένη από τα σχόλια των πελατών της. Όμως, η σκληρή δουλειά για τις ομάδες σχεδιασμού και μηχανικής δεν σταματάει ποτέ. Όλα τα σχόλια συλλέγονται και αναλύονται, έτσι ώστε οι όποιες  βελτιώσεις στην γκάμα του μικρού ιαπωνικού μοντέλου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.
 
Τα θετικά σχόλια για το ολοκαίνουργιο Micra, καταφθάνουν από όλη τη Γηραιά Ήπειρο. Ειδικότερα, στις πέντε μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης, οι βαθμολογίες κυμαίνονται από 8,7 έως 9,3, με άριστα το 10. Συνολικά, το "διασκεδαστικό στην οδήγηση" είναι το χαρακτηριστικό που τονίζεται πιο συχνά,  καθώς αναφέρεται στο 20% όλων των σχολίων. Η ποιότητα και η ευχαρίστηση της οδηγικής εμπειρίας, τα υψηλά επίπεδα άνεσης και η οδική συμπεριφορά του Micra είναι μερικές από τις επαναλαμβανόμενες φράσεις των ιδιοκτητών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της μάρκας. Παράλληλα, το σύστημα ήχου BOSE Personal premium, το οποίο περιλαμβάνει ηχεία στο προσκέφαλο του οδηγού για μια εμπειρία ακρόασης 360º, αναφέρεται τακτικά ως ξεχωριστό.
 
 
Τα σχόλια στο Reevoo αποκάλυψαν επίσης ότι οι πελάτες εντυπωσιάζονται  με την τεχνολογία ασφάλειας του νέου Micra. Το αυτοκίνητο διατίθεται με τo σύστημα Intelligent Lane Intervention. Πρόκειται για ένα σύστημα προειδοποίησης και πρόληψης  απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και είναι το πρώτο που ενσωματώθηκε σε μοντέλο Nissan στην Ευρώπη. Όταν ενεργοποιηθεί, το τιμόνι δονείται απαλά και τα φρένα εφαρμόζονται ανεξάρτητα, για να οδηγήσουν το αυτοκίνητο πίσω στη λωρίδα του.
 
Η έξυπνη πέδηση έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών είναι επίσης διαθέσιμη στο νέο Micra. Αυτή η τεχνολογία ασφαλείας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή των επιπτώσεων από ένα ατύχημα,  ή στη μείωση της σοβαρότητάς τους, εφαρμόζοντας αυτόματα τα φρένα του αυτοκινήτου. Αλλες τεχνολογίες ασφάλειας στο νέο MICRA  περιλαμβάνουν την αναγνώριση των σημάτων οδικής κυκλοφορίας, την προειδοποίηση τυφλών σημείων και την υποβοήθηση μεγάλης δέσμης προβολέων.
 
Το νέο MICRA διατίθεται σε τρεις εκδόσεις κινητήρων: turbo βενζίνης 0.9 του λίτρου και απόδοσης 90 PS, ατμοσφαιρικός βενζίνης 1.0 λίτρου με 71 PS και turbodiesel 1.5 λίτρων 90 PS. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων, ενώ τεχνολογίες όπως το Intelligent Ride Control και το Intelligent Trace Control εξασφαλίζουν μια σίγουρη και άνετη κίνηση για τον οδηγό του. 
 
Σημειώνεται τέλος, πως το κόστος κτήσης του νέου Nissan Micra ξεκινά από τις 12.690 ευρώ, με δυνατότητα χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο 5,9% και μηνιαία δόση από μόλις 149 ευρώ.

Tags: NISSAN MICRA
 

NISSAN MICRA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ